Macallan Folio 3 The Archival Series 43% NV


5.0 sterren - 1 professionele reviews
€ 5.999,99 (excl. BTW)
7.259,99 (in. BTW)
buy with
(max. 1)
Distileerderij Macallan
Bottelaar OB
Serie The Archival Series
Gebotteld voor
Gedistilleerd op Not Specified
Gebotteld 2018
Land Schotland
Streek Speyside
Leeftijd
Cask Type Sherry Casks
Vatnummer
Alcohol percentage 43
Inhoud 0,70
Conditie In Original Box
Etiket Perfect
Voorraad 1

Professionele reviews

BOW (92)

Macallan Folio 3: Een Hommage aan het Verleden in De Archival Series

De Macallan Folio 3 is een whisky die nostalgie oproept en een eerbetoon brengt aan het rijke verleden van de Macallan-distilleerderij. Als onderdeel van de beperkte "Archival Series" is deze expressie gebotteld in 2018 en brengt het de oude advertentiestijlen van The Macallan opnieuw tot leven.

Een Hommage aan de Oude Tijden
De "Archival Series" is een speciale uitgave die de authentieke charme van het verleden weerspiegelt. Met Folio 3 als de derde release in deze reeks, neemt Macallan whisky-liefhebbers mee op een reis terug in de tijd, waarbij ze kunnen genieten van een stukje geschiedenis in elke slok.

Rijping in Sherryvaten
Om de rijke en complexe smaak van de Macallan Folio 3 te creëren, heeft de whisky gerijpt in zorgvuldig geselecteerde sherryvaten. Deze vaten geven de whisky een diepte van karakter en voegen tonen van gedroogd fruit, kruiden en een kenmerkende zoetheid toe. Elke druppel onthult de subtiliteiten van de rijping in sherryvaten en brengt een rijke en bevredigende smaakervaring met zich mee.

Een Unieke Presentatie
Naast de heerlijke inhoud, wordt de Macallan Folio 3 gepresenteerd in een opvallende verpakking. Het is verpakt als een boek in een tinnen behuizing en bevat zelfs een hardcover boek. Deze unieke presentatie benadrukt de aandacht voor detail en de zorgvuldigheid waarmee deze whisky is gecreëerd.

Een Collector's Item
De Macallan Folio 3 is niet alleen een whisky om van te genieten, maar ook een gewild verzamelobject voor whisky-enthousiastelingen. De beperkte oplage en de unieke presentatie maken het een waardevolle toevoeging aan elke whiskyverzameling.

Een Moment van Genot
Bij het proeven van de Macallan Folio 3 wordt je getrakteerd op een zijdezachte textuur die het gehemelte streelt. De smaken ontvouwen zich harmonieus, met hints van rijke chocolade, kruiden en gedroogd fruit. De afdronk is lang en bevredigend, met een vleugje zoetheid die nog even blijft hangen.

Een Ode aan het Verleden
Met de Macallan Folio 3 in de Archival Series brengt Macallan een eerbetoon aan zijn rijke geschiedenis en het artistieke erfgoed van de distilleerderij. Elke slok brengt je dichter bij de tijdloze elegantie en vakmanschap die de Macallan-distilleerderij zo geliefd maken.

Kortom, de Macallan Folio 3 is een whisky die niet alleen de smaakpapillen prikkelt, maar ook de verbeelding. Het

brengt de schoonheid van het verleden tot leven in een unieke presentatie en biedt een smaakervaring die zowel bevredigend als memorabel is. Of je nu een whiskyverzamelaar bent of gewoon op zoek bent naar een speciale fles om van te genieten, de Macallan Folio 3 is een ware traktatie voor de zintuigen.


Aan favorieten toegevoegd