Wereldwijde verzending Bereken transportkosten United Kingdom USA South Korea Shipping internationally

WERELDWIJDE VERZENDING

Best of Wines vervoert haar wijn en whisky via het wereldwijde netwerk van UPS. Deze partij heeft zich in de jaren bewezen als de koerier die zorgvuldig met onze pakketten omgaat. Tevens beschikt UPS over een wereldwijd netwerk met eigen transport. Hierdoor kan uw pakket wereldwijd binnen 1-4 werkdagen worden afgeleverd.

Onze zendingen worden verpakt in speciaal voor Best of Wines ontwikkelde verpakkingen om het risico op beschadiging tot een minimum te beperken. Tevens heeft ons logistiek team bij elkaar ruim 20 jaar ervaring met het verschepen van wijnen en whisky’s over de wereld. Zij zullen uw bestelling beoordelen en zo zorgvuldig mogelijk verpakken om de risico’s op beschadiging of breuk nog verder te beperken. In het uitzonderlijke geval dat er toch schade optreedt, verzekeren wij onze zendingen via UPS altijd tegen breuk of verlies.

Wanneer wij een pakket verzenden, ontvangt de klant een trackingnummer. Hiermee kan de klant de voortgang van de zending volgen, en – voor sommige gebieden – de afleveropties wijzigen.

Bij Best of Wines proberen we alle bestellingen tegen een zo eerlijk mogelijke prijs wereldwijd te verzenden. Door onze hoeveelheid aan zendingen op jaarbasis, hebben we met UPS scherpe prijsafspraken. Benieuwd wat de vervoerskosten zijn voor uw bestelling? Hieronder kunt u de vervoerskosten berekenen. 

WERELDWIJDE VERZENDING

Wereldwijde verzending

logo-ups

Met track & trace code

Bereken uw transportkosten

Bereken
Transportkosten ex. BTW: €
Selecteer eerst een land
Aan favorieten toegevoegd