A treasure of fine and rare wines
0 items ()

WILT U UW BIJZONDERE WHISKY'S OF EXCLUSIEVE WIJN VERKOPEN VOOR DE BESTE PRIJS?

Ons team is gespecialiseerd in het taxeren en inkopen van wijnen en whisky’s

Een liefhebber wordt al snel omringd door mensen die dezelfde passie delen, om daarna samen het glas te heffen en de fles tot in het kleinste detail te analyseren. Maar de ervaring leert dat de voorkeur van bijna iedere liefhebber door de tijd heen verandert en maar al te vaak komt het dan voor dat een zorgvuldig opgebouwde collectie een beetje uit de hand begint te lopen of dat er ruimte te kort is om verder te verzamelen.

Komt u dit bekend voor? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij kopen uw wijnen en whisky’s in voor de beste prijs en u ontvangt te allen tijde directe betaling.

Het is natuurlijk ook mogelijk dat u dure wijnen of whisky’s bent gaan verzamelen als investering, of exclusieve flessen heeft gekregen als cadeau of uit een erfenis. Het is ook mogelijk dat bepaalde flessen een waarde hebben gekregen, die niet meer recht doet aan het even gezellig opdrinken ervan. Ook in deze gevallen staan onze specialisten voor u klaar om u zeer discreet te begeleiden met de verkoop van uw wijnen of whisky’s.

HOE KUNT U EENVOUDIG UW FLESSEN AAN ONS VERKOPEN?

1. U stuurt ons per email een lijst van de flessen die u wenst te verkopen, maar foto’s kan natuurlijk ook. Wilt u liever eerst persoonlijk contact? Dan kunt u ons van maandag tot en met zaterdag bereiken per telefoon.

2. Onze experts nemen binnen een werkdag contact met u op en u ontvangt daarna een marktconforme prijs en onderbouwde bieding.

3. Indien u tot een akkoord met Best of Wines komt, volgt betaling per direct na ontvangst van de flessen door Best of Wines. Of u nu 1 fles verkoopt of een kelder van enkele duizenden flessen.

Indien u vragen heeft over hoe wij de flessen inkopen, dan kunt u ons altijd bereiken door te mailen naar [email protected] of bellen met +31 (0)35 678 03 10.

DE VOORDELEN VAN HET VERKOPEN VAN UW MOOIE FLESSEN AAN BEST OF WINES

1. Wij bieden u de beste voorwaarden. U ontvangt van ons deskundig en zeer ervaren team de beste prijs, dit kunnen wij garanderen door ons grote netwerk aan wereldwijde klanten.

2. Wij bieden een gegarandeerde prijs. Als u de flessen aanbiedt op een veiling heeft u die garantie niet en kunnen de verkopen enorm tegenvallen.

3. Best of Wines betaalt een marktconforme prijs

4. Directe betaling. Wij zorgen ervoor dat u na akkoord direct de betaling ontvangt zodat u niet maanden hoeft te wachten. Bij het veilen van uw flessen zit er soms enkele maanden tussen het moment van het aanbieden, de uiteindelijke veiling en de betaling.

5. U betaalt als verkoper geen commissie en de koper ook niet. Deze veilingcommissie kan zeer substantieel zijn.

6. Indien u een gebalanceerde verzameling heeft kunnen wij altijd de kelder in z’n geheel overnemen. Hierdoor blijft u niet zitten met de "rest" bestaande uit de wat minder gangbare flessen. Dit is een euvel wat vaak optreedt indien u uw wijnen laat veilen.

Kortom: bij Best of Wines ontvangt u over het algemeen de beste prijs voor uw wijn of whisky en ontvangt u direct betaling.

''Deze wijnen drink ik niet meer, ze zijn zo duur geworden. Een mooie bijkomstigheid dat ik van de opbrengst meteen wat eenvoudigere wijnen uit uw winkel kon meenemen.''

Katja S.

''Wat een prachtige winkel om de wijnen naar toe te brengen. Dank voor de verkoop en ik zal u contact brengen met andere liefhebbers die aangegeven hebben wat wijn te willen verkopen.''

Marielle de V.

''Nogmaals hartelijk dank voor de klantvriendelijke service in de winkel. Ondanks dat er wat flessen in iets mindere staat waren, heeft u dit netjes afgehandeld en de betaling voldaan.''

Wim de H.

''Ik heb voor u (red. Best Of Wines) gekozen, na tips van enkele wijnvrienden. Snelle afhandeling, het geld stond direct op de rekening.''

V. H.

''Ik wil complimenteren geven voor de correcte en snelle afhandeling van de verkoop van mijn whisky verzameling. Ik kreeg direct een copie mee van het overboekingsformulier en het bedrag stond dan ook dezelfde dag nog op mijn rekening. Hartelijk dank voo''

H. (Nijmegen)

''Het was mij een genoegen met u zaken te doen. De wijn is opgehaald en het geld staat inmiddels op mijn rekening.''

G. de W.

''De veilingopbrengst van mijn wijnenkelder viel tegen, het zat inderdaad aan de onderkant van de bandbreedte. Uw bod was duidelijk beter.''

Cor van F.

''Jullie prijzen waren vergelijkbaar met andere inkopers, maar de snelheid van betaling en het feit dat jullie alles overnamen heeft de doorslag gegeven. Dank hiervoor.''

Antoine

''Dank voor de professionele en snelle afhandeling. Prima service, ik zal mijn wijnkennissen Best Of Wines zeker aanraden.''

J. Timmermans

''Mag ik U hierbij nogmaals bedankt voor de excellente service. Van het inventariseren van onze kelder tot aan de feitelijke afhandeling heeft ons zeer veel genoegen gedaan.''

Familie de M.

''Ik zal het volgende deel van mijn wijnkelder zeker aan u aanbieden (als prijzen natuurlijk weer net zo goed zijn). ''

De heer K. van de W.

MEER DAN 100 JAAR EXPERTISE

Ons team is gespecialiseerd in het taxeren en inkopen van wijnen en whisky’s. Al sinds 1907 is ons bedrijf de betrouwbaarste partner voor particulieren om wijnen en whisky’s te verkopen, wij handelen zowel in Nederland, Duitsland als in België. Best of Wines koopt dagelijks wijn- en whiskyverzamelingen op, variërend van enkele losse flessen tot zeer grote kelders met meer dan 1000 flessen. Door ons wereldwijde netwerk van liefhebbers en verzamelaars kunnen wij altijd de beste prijs voor uw flessen garanderen.

Ons team, bestaande uit ervaren vinologen en whiskyspecialisten is meer dan 40 jaar werkzaam in de fine & rare wijn- en whiskymarkt en kent deze door en door. Daarnaast zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de industrie. Met deze kennis en onze jarenlange ervaring kunnen wij uw bijzondere flessen betrouwbaar en geheel vrijblijvend taxeren. Als verzamelaar begrijpen wij dat het soms moeilijk is om afscheid te nemen van de flessen. U kunt rekenen op onze volledige discretie en erop vertrouwen dat uw flessen weer bij een andere liefhebber zullen terechtkomen.

HOE KUNNEN WIJ DE BESTE PRIJS BIEDEN?


Wij beschikken over een wereldwijd platform met klanten in onder andere Europa, Azië, Amerika, Zuid-Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland. Doordat wij als een van de eerste exclusieve wijnbedrijven ter wereld op het internet verschenen, hebben we door de jaren heen een enorm klantenbestand op kunnen bouwen. Hierdoor kunnen wij zeer scherpe prijzen bieden.

Naast onze reguliere inkoop is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze broking service. Mocht u vragen daarover hebben dan kunt u ons bereiken op +31 (0)35 678 03 10

DE CONDITIE VAN DE FLESSEN: EEN FOTO HELPT
In sommige gevallen vragen wij om een foto van de fles. Dit is belangrijk om tot een zo goed mogelijke prijsbepaling te komen. Met behulp van een foto beoordelen wij:

- De algemene staat van de fles: De fles moet aan de voorkant gefotografeerd worden tegen een lichte achtergrond (zoals een vensterbank) waardoor het vulniveau goed zichtbaar is. De fles moet er in zijn geheel op staan, inclusief sluiting.

- Het etiket: de conditie van het etiket en andere waardebepalende elementen.

- De capsule: de staat van de capsule, met name belangrijk bij beschadigingen of verkleuringen en lekkages.

- De originele verpakking: Indien aanwezig is het een pré om de verpakking in zijn geheel op de foto te zetten. Dit kan een waardeverhogend effect hebben.

Het versturen van foto’s naar Best of Wines kan op drie manieren:

1. U kunt de foto’s mailen naar [email protected]

2. U kunt de foto’s sturen naar ons WhatsApp nummer: +31(0)615382665

3. Indien het door de grootte van de foto’s lastig is ons te e-mailen of deze via WhatsApp te sturen dan kunt u de foto’s ook uploaden via onze Wetransfer-pagina: bestofwines.wetransfer.com .

DE CONDITIE VAN DE FLESSEN: HET VULNIVEAU
Omdat wijn een natuurproduct is, is het voor ons erg belangrijk om zo veel mogelijk informatie over de fles te ontvangen. Zo zegt het vulniveau van de flessen ons erg veel over hoe de verzameling bewaard is geweest. Bij oudere flessen is dit vulniveau een cruciaal onderdeel om de waarde zo goed mogelijk vast te stellen als u, uw wijn of whisky wil verkopen. Een overzicht van het vulniveau, zowel van wijn als van whisky kunt u hier vinden.

BROKING SERVICE
Vind u het niet erg om wat langer de tijd nemen om uw verzameling te verkopen en wenst u de allerbeste prijs voor uw wijn- of whiskycollectie te ontvangen? Wij bieden als enige bedrijf in de Benelux een zogenaamde broking service aan waarbij u samen met ons de verkoopprijs bepaalt. U ontvangt de betaling dan als de fles daadwerkelijk verkocht is tegen een concurrerende courtage. Voor meer informatie over deze unieke service kunt u ons per telefoon bereiken op +31 (0)35 678 03 10.

HET VERKOPEN VAN FLESSEN AAN VEILINGEN
In Europa is een aantal veilinghuizen actief dat zowel wijnen als whisky’s veilt. U ontvangt van deze partijen vaak een taxatie met een minimumprijs en een over het algemeen zeer hoog getaxeerde maximumprijs. Auctions zijn over het algemeen zeer optimistisch over de verwachte opbrengst. In uitzonderlijke gevallen wordt de maximumprijs gehaald met heel af en toe een uitschieter die daar overheen gaat. Echter: bij de meeste geveilde lots wordt er verkocht tegen de onderkant van de bandbreedte. Daarbij bent u ook nog eens een commissie aan het veilinghuis of tussenpersonen kwijt. Vaak moeten ook de kopers een commissie betalen, waardoor er een lagere prijs dan de reguliere prijzen voor de flessen wordt betaald.

Indien u de wijnen of whisky's dus aanbiedt op een veiling, heeft u geen enkele garantie over de opbrengst. Daarnaast bent u waarschijnlijk niet alle aangeboden flessen kwijt. U blijft meestal zitten met de minder populaire flessen in uw kelder. Het is maar de vraag wanneer en of die verkocht worden. Het kan dus ook zeer tegenvallen.

Best of Wines neemt uw gehele kelder of voorraad over indien dat mogelijk is. Dat betekent dat u niet met ' de rest' blijft zitten in uw kelder. Kortom: U heeft een gegarandeerde betaling.

Veilingen zijn momentopnames, ze moeten de juiste klanten weten te vinden die ook daadwerkelijk (online) aanwezig zijn op het moment van de veiling. Hierdoor worden veel potentiële kopers gemist. Dat heeft een vaak een prijsconsequentie. Als verkoopplatform bereiken wij dagelijks ons wereldwijde netwerk van hotels, restaurants en liefhebbers, waardoor de kans veel groter is dat we de juiste koper vinden tegen de juiste prijs.

Behalve de onzekerheid van hoeveel u voor uw flessen krijgt bij veilingen, moet u vaak ook maanden wachten na het moment van het aanleveren van uw wijnen, het veilen zelf en het feitelijke moment van uitbetaling. Bij ons ontvangt u direct de betaling.

Best of Wines positioneert zich daarmee als een uitstekend alternatief voor de diverse wijnveilingen.x
x

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks nieuws en zeer interessante aanbiedingen.

aanmelden