Highland Park 15 Years Old M.Wigman They Inspired III Whisky Icons Sukhinder Singh 50.8% 2008


4.4 sterren - 2 professionele reviews
€ 105,00 (excl. BTW)
127,05 (in. BTW)
buy with
(max. 9)
Distileerderij Undisclosed Highland Park
Bottelaar Michiel Wigman
Serie They Inspired III Whisky Icons Sukhinder Singh
Gebotteld voor The Netherlands
Gedistilleerd op 03.2007
Gebotteld 04.2022
Land Schotland
Streek Orkney
Leeftijd 15
Cask Type
Vatnummer
Alcohol percentage 50.8
Inhoud 0,70
Conditie Perfect
Etiket Perfect
Voorraad 9

Professionele reviews

Serge Valentin (88)

BOW (88.50)

Highland Park 15 jaar oud M. Wigman "They Inspired III" Whisky Icons: Een Hommage aan Whisky Uitmuntendheid

In de wereld van whisky zijn er expressies die hun vloeibare inhoud overstijgen en op zichzelf kunstwerken worden. De Highland Park 15 jaar oud M. Wigman "They Inspired III" Whisky Icons is zo'n meesterwerk en een eerbetoon aan de uitzonderlijke whiskykennis en invloed van Sukhinder Singh, de oprichter van The Whisky Exchange. Gebotteld door onafhankelijke bottelaar M. Wigman en samengesteld door de gewaardeerde Michel Wigman, belichaamt deze niet nader genoemde Highland Park-release de passie, expertise en kunstzinnigheid van zijn makers.

1. Onthulling van Whisky Uitmuntendheid:
De Highland Park 15 jaar oud M. Wigman "They Inspired III" Whisky Icons getuigt van het streven naar whisky uitmuntendheid. Deze limited edition expressie, met zijn niet nader genoemde Highland Park oorsprong, toont de verfijnde smaak en zorgvuldige selectie van Michel Wigman. Als een ware liefhebber met een scherp reukvermogen en uitgebreide kennis van whisky, heeft Michel Wigman een whisky samengesteld die de essentie van uitzonderlijk vakmanschap belichaamt.

2. Een Hommage aan Sukhinder Singh:
Sukhinder Singh, de visionaire oprichter van The Whisky Exchange, heeft een belangrijke rol gespeeld in de vormgeving van de whisky-industrie. Deze release is een eerbetoon aan zijn bijdragen en passie voor whisky. Als een hommage aan Sukhinder Singh viert de Highland Park 15 jaar oud M. Wigman "They Inspired III" Whisky Icons zijn nalatenschap en invloed, en weerspiegelt het de toewijding en betrokkenheid die hij gedurende zijn carrière heeft getoond.

3. Vakmanschap en Kunstzinnigheid:
De samenwerking tussen Michel Wigman en de befaamde kunstenaar Hans Dillesse brengt de werelden van whisky en kunst samen. Met oog voor detail heeft Hans Dillesse kunstwerken en ontwerpen gecreëerd die visueel de essentie van deze uitzonderlijke release weergeven. De fles wordt een canvas en toont de passie, creativiteit en kunstzinnigheid achter de whisky.

4. Proefnotities:
De Highland Park 15 jaar oud M. Wigman "They Inspired III" Whisky Icons verleidt de zintuigen met zijn niet nader genoemde Highland Park-profiel. Het aroma onthult hints van rijk fruit, delicate specerijen en een zachte turfrook. Op de tong ontvouwen zich lagen van complexiteit, met smaken van zoete honing, gedroogd fruit en een subtiele hint van eikenhout. De afdronk blijft hangen met een vleugje rokerigheid en een gevoel van voldoening.

5. Een Droom voor Verzamelaars:
Met zijn beperkte beschikbaarheid wordt de Highland Park 15 jaar oud M. Wigman

"They Inspired III" Whisky Icons een felbegeerde toevoeging aan elke whiskyverzameling. Whisky liefhebbers en verzamelaars zullen de zeldzaamheid en exclusiviteit van deze expressie waarderen, waardoor het een waardevol juweel wordt dat de geest van whiskywaardering belichaamt.

Conclusie:
De Highland Park 15 jaar oud M. Wigman "They Inspired III" Whisky Icons is een eerbetoon aan de toewijding, expertise en passie die de whisky-industrie voortstuwen. Met zijn niet nader genoemde Highland Park oorsprong, samengesteld door Michel Wigman en als hommage aan Sukhinder Singh, vertegenwoordigt deze expressie het toppunt van whisky uitmuntendheid. Van vakmanschap en kunstzinnigheid tot de betoverende smaak, belichaamt deze release de schoonheid en complexiteit van whisky en weet het de harten van kenners en verzamelaars over de hele wereld te veroveren.


Aan favorieten toegevoegd