Longrow Peated 2023 Edition 46% NV


4.5 sterren - 1 professionele reviews
€ 43,75 (excl. BTW)
52,94 (in. BTW)
buy with
(max. 1)
Distileerderij Springbank
Bottelaar OB
Serie Campbeltown Single Malt Scotch Whisky
Gebotteld voor
Gedistilleerd op NV
Gebotteld 01.09.2023
Land Schotland
Streek Campbeltown
Leeftijd
Cask Type Bourbon and Sherry
Vatnummer Bottle code 23/176
Alcohol percentage 46
Inhoud 0,70
Conditie Perfect
Etiket Perfect
Voorraad 1
Inhoud 0,70
Conditie Perfect
Etiket Perfect
Voorraad 5

Professionele reviews

BOW (87)

De Essentie van Rook omarmen

Longrow, bekend om zijn kenmerkende geturfde whisky's, presenteert vol trots de Longrow Peated 2022 Editie. Gebotteld op 3 november 2022, vangt deze opmerkelijke uitgave de ware essentie van turf en vakmanschap. Met een alcoholpercentage van 46% belooft het whisky-liefhebbers een reis naar de wereld van rokerige geneugten. Reis met ons mee terwijl we de kenmerken en smaken van deze langverwachte uitgave verkennen.

De Rook omarmen:
De Longrow Peated 2022 Editie viert de geturfde stijl waar Longrow bekend om staat. De turf die in het productieproces wordt gebruikt, geeft een kenmerkend rokerig karakter dat de zintuigen prikkelt. Bij elke slok brengen de rokerige aroma's en smaken je naar de ruige Schotse landschappen waar de turf vandaan komt.

Proefnotities:
Bij het openen van de fles vullen verleidelijke geuren van kampvuurrook en hints van citrus de lucht, waarmee het toneel wordt gezet voor een gedenkwaardige proefervaring. Op de tong ontvouwt de whisky zich met lagen van complexiteit. De robuuste rokerigheid komt naar voren, vergezeld van tonen van gebrand eikenhout, vanille en een subtiele hint van zeezout. De balans tussen de turf en de onderliggende zoetheid creëert een harmonieus en onvergetelijk smaakprofiel.

Met Zorg Vervaardigd:
De Longrow Peated 2022 Editie is het resultaat van zorgvuldig vakmanschap en aandacht voor detail. De whisky is zorgvuldig gerijpt om zijn kenmerkende karakter te ontwikkelen. Het gebruik van traditionele distillatiemethoden en kwaliteitsvaten zorgt ervoor dat elke fles de toewijding van de distilleerderij aan uitmuntendheid weerspiegelt. Elke slok getuigt van de expertise en passie van de meester-distilleerders achter deze uitzonderlijke uitgave.

Een Uitdrukking om te Onthouden:
Longrow Peated 2022 Editie is een whisky die aandacht en waardering verdient van zowel liefhebbers als verzamelaars. De beperkte beschikbaarheid maakt het een zeer gewilde uitgave. Of het nu puur, met ijs of als onderdeel van een rokerige cocktail wordt genoten, deze whisky belooft het gehemelte te betoveren en een blijvende indruk achter te laten.

Conclusie:
Longrow Peated 2022 Editie is een bewijs van de toewijding van Longrow om uitzonderlijke geturfde whisky's te produceren. Met zijn verleidelijke rokerige profiel, gebalanceerde smaken en vakmanschap is het een waar genot voor whisky-liefhebbers. Of je nu een liefhebber van turf bent of een nieuwsgierige ontdekkings

reiziger, deze uitdrukking nodigt je uit op een reis van rokerige wonderen. Longrow Peated 2022 Editie is een whisky die blijft hangen in het geheugen en herinnert ons aan de opmerkelijke kunst die gepaard gaat met het creëren van een werkelijk gedenkwaardige whisky.


Aan favorieten toegevoegd