Karuizawa Time Slip Karuizawa x Kawasaki Ghost Series No.7 Cask 6432 43% 1970's


5.0 sterren - 1 professionele reviews
€ 4.917,31 (excl. BTW)
5.949,95 (in. BTW)
buy with
(max. 1)
Distileerderij Karuizawa, Kawasaki
Bottelaar OB
Serie Ghost Series No. 7
Gebotteld voor Nonjatta
Gedistilleerd op 1970's
Gebotteld 2015
Land Japan
Streek Japan
Leeftijd
Cask Type Ex-Karuizawa Cask Finish
Vatnummer 6432
Alcohol percentage 43
Inhoud 0,70
Conditie In Orginial Box
Etiket Perfect
Voorraad 1

Professionele reviews

BOW (92)

Deze whisky bevat een 30 jaar oude Karuizawa Single Malt en een 45 jaar oude Kawasaki Single Grain, vervolgens samen afgewerkt in een Karuizawa vat. Officieel is het een herboren Japanse geblendde whisky, maar het is eigenlijk een single malt in zijn samenstelling.

Time Slip Karuizawa x Kawasaki Ghost Series No.7 Cask 6432 43%: Een Betoverende Samenwerking

Inleiding:
De wereld van whisky is bekend met opwindende samenwerkingen die de grenzen van smaak en innovatie verleggen. Een dergelijke samenwerking die aandacht heeft getrokken is de Time Slip Karuizawa x Kawasaki Ghost Series No.7 Cask 6432 43%. Deze unieke samenwerking tussen de Karuizawa-distilleerderij en de Kawasaki-distilleerderij heeft geresulteerd in een whisky die het rijke erfgoed van Karuizawa combineert met de gedurfde creativiteit van Kawasaki, en een boeiende en onvergetelijke ervaring biedt.

Een Fusie van Tijd en Geesten:
De Time Slip Karuizawa x Kawasaki Ghost Series No.7 Cask 6432 is een blend die tijd en geesten overstijgt. Karuizawa, bekend om zijn zeldzame en zeer gewilde whisky's, brengt zijn expertise in rijping en complexiteit, terwijl Kawasaki zijn moderne benadering en kenmerkende karakter toevoegt. Het resultaat is een whisky die traditie harmonieus verbindt met innovatie en een werkelijk uniek smaakprofiel biedt.

Spookachtige Intrige:
De Ghost Series No.7 Cask 6432 vindt zijn inspiratie in de mysterieuze en raadselachtige wereld van geesten. Elke slok van deze whisky is als een reis door een spookachtig rijk, waar etherische smaken dansen op het gehemelte. Delicate tonen van gedroogd fruit, subtiele kruiden en hints van eikenhout creëren een intrigerende en spookachtige ervaring. De whisky ontvouwt zich geleidelijk, waarbij lagen van diepte en complexiteit worden onthuld die je vasthouden tot de laatste druppel.

Ambachtelijk Vakmanschap en Oog voor Detail:
Zowel de Karuizawa- als de Kawasaki-distilleerderijen staan bekend om hun nauwgezette vakmanschap en oog voor detail. De Time Slip Karuizawa x Kawasaki Ghost Series No.7 Cask 6432 getuigt van hun streven naar uitmuntendheid. Elke vat wordt zorgvuldig geselecteerd en de whisky wordt meesterlijk geblend om een harmonieuze en gebalanceerde expressie te creëren. Het resultaat is een whisky die het vakmanschap en de kunstvaardigheid van beide distilleerderijen tentoonstelt.

Beperkte Oplage en Verzamelwaarde:
Net als bij elke samenwerking is de Time Slip Karuizawa x Kawasaki Ghost Series No.7 Cask 6432 een beperkte oplage, wat bijdraagt aan zijn aantrekkingskracht en verzamelwaarde. Whisky-liefhebbers en verzamelaars worden aangetrokken door de zeldzaamheid en uniekheid van deze expressie, en erkennen het als een schat om te koesteren. Het bezitten van een fles van deze whisky is niet alleen een genot voor de zintuigen, maar ook een symbool van waardering voor het vakmanschap en de

creativiteit die in de creatie ervan zijn gestoken.

Conclusie:
De Time Slip Karuizawa x Kawasaki Ghost Series No.7 Cask 6432 43% is een whisky die de magie van samenwerking belichaamt. Het brengt het beste van de Karuizawa- en Kawasaki-distilleerderijen samen, met als resultaat een boeiende en memorabele ervaring. Van zijn spookachtig geïnspireerde smaken tot zijn beperkte oplage, deze whisky is een ware parel voor whisky-liefhebbers en verzamelaars. Of je nu geïntrigeerd bent door de mysterieuze wereld van geesten of gewoon uitzonderlijke whisky waardeert, de Time Slip Karuizawa x Kawasaki Ghost Series No.7 Cask 6432 is een reis die de moeite waard is, en biedt een glimp van de opmerkelijke mogelijkheden die ontstaan wanneer twee distilleerderijen de krachten bundelen.


Aan favorieten toegevoegd