Chichibu Ichiro's Malt & Grain World Blended Whisky Limited Edition 48% NV


5.0 sterren - 1 professionele reviews
€ 125,00 (excl. BTW)
151,25 (in. BTW)
buy with
(max. 12)
Distileerderij Chichibu
Bottelaar OB
Serie World Blended Whisky
Gebotteld voor
Gedistilleerd op Not Specified
Gebotteld 2020
Land Japan
Streek Japan
Leeftijd
Cask Type
Vatnummer
Alcohol percentage 48
Inhoud 0,70
Conditie In originele verpakking
Etiket Perfect
Voorraad 12

Professionele reviews

BOW (88)

Een Fusie van Smaak uit de Hele Wereld

Chichibu Ichiro's Malt & Grain World Blended Whisky Limited Edition 48% is een opmerkelijke expressie die het vakmanschap en de innovatie van de Chichibu-distilleerderij belichaamt. Deze unieke geblende whisky neemt whiskyliefhebbers mee op een wereldreis en combineert de beste malt- en graanwhisky's van verschillende gerenommeerde distilleerderijen over de hele wereld.

Gecreëerd door de visionaire master distiller Ichiro Akuto, is deze limited edition release een getuigenis van zijn toewijding om de grenzen van de whiskyproductie te verleggen. Door zorgvuldig uitzonderlijke vaten uit verschillende landen te selecteren, heeft Akuto een whisky samengesteld die op harmonieuze wijze de kenmerkende eigenschappen van elke regio combineert tot een samenhangende en smaakvolle ervaring.

Met 48% alcoholpercentage biedt deze expressie een gebalanceerde en toegankelijke drinkervaring. Bij het inschenken van een glas wordt men begroet door een boeiend aroma dat tonen van rijke vanille, honing en een vleugje eikenhout combineert. De neus alleen al hint naar de complexiteit en diepgang die te wachten staat bij elke slok.

Op de tong onthult Chichibu Ichiro's Malt & Grain World Blended Whisky Limited Edition een symfonie van smaken. De gladde en fluweelzachte textuur omhult de tong en levert een heerlijke combinatie van zoete toffee, rijp fruit en een subtiele hint van kruiden. Het zorgvuldig blenden van malt- en graanwhisky's creëert een complexiteit die evolueert bij elke slok en een blijvende indruk achterlaat op de tong.

De afdronk is lang en bevredigend, met aanhoudende tonen van eikenhout en een zachte warmte die blijft hangen. Deze whisky nodigt uit tot contemplatie en moedigt de drinker aan om elk moment van de proefervaring te koesteren.

Chichibu Ichiro's Malt & Grain World Blended Whisky Limited Edition is een getuigenis van het vakmanschap en de passie van Ichiro Akuto. Elke fles vertegenwoordigt een liefdevol proces, waarbij Akuto zorgvuldig whisky's selecteert en blendt om een werkelijk uitzonderlijke expressie te creëren. Deze limited edition release is een schat voor whiskyliefhebbers en verzamelaars, en biedt een unieke kans om een whisky te ervaren die de diversiteit en rijkdom van het wereldwijde whiskylandschap weerspiegelt.

Gepresenteerd in een elegant ontworpen fles, is Chichibu Ichiro's Malt & Grain World Blended Whisky Limited Edition een echt verzamelobject. De beperkte beschikbaarheid en uitzonderlijke kwaliteit maken het een waardevol bezit voor whiskyliefhebbers over de hele wereld.

Of het nu genoten wordt als een speciale gelegenheid of gek

oesterd wordt als een pronkstuk van een whiskycollectie, Chichibu Ichiro's Malt & Grain World Blended Whisky Limited Edition is een getuigenis van het vakmanschap en de ambacht van de Chichibu-distilleerderij, waarbij hun toewijding aan het creëren van uitzonderlijke whisky's die grenzen overschrijden en de zintuigen verrukken, wordt tentoongesteld.


Aan favorieten toegevoegd