Nikka Gold & Gold Samurai 43% NV


4.0 sterren - 1 professionele reviews
€ 185,00 (excl. BTW)
223,85 (in. BTW)
buy with
(max. 9)
Distileerderij Nikka
Bottelaar OB
Serie Samurai Bottle
Gebotteld voor Japan Airports Travel Retail
Gedistilleerd op NV
Gebotteld
Land Japan
Streek Japan
Leeftijd
Cask Type
Vatnummer
Alcohol percentage 43
Inhoud 0,75
Conditie In Original Box
Etiket Perfect
Voorraad 9

Professionele reviews

BOW (84)

This is the Plastic samurai version.

De Geest van de Samurai Ontketend

Inleiding:
Nikka, de gerenommeerde Japanse distilleerderij, staat bekend om het produceren van uitzonderlijke whisky's die de geest van Japans vakmanschap en traditie belichamen. Onder hun indrukwekkende assortiment staat de Nikka Gold & Gold Samurai Bottle 43% symbool voor kracht, eer en de legendarische samurai krijgers. Deze limited edition whisky brengt een eerbetoon aan het rijke erfgoed van de Japanse krijgerscultuur en biedt een opmerkelijke proefervaring. In dit artikel duiken we in de kenmerkende eigenschappen en meeslepende geschiedenis achter de Nikka Gold & Gold Samurai Bottle.

De Geest van de Samurai Ontketend:
De Nikka Gold & Gold Samurai Bottle is een eerbetoon aan de geest van de samurai, beroemde krijgers uit het feodale Japan. Deze whisky vangt de essentie van hun onwrikbare moed, onvoorwaardelijke loyaliteit en onbuigzame vastberadenheid. Het is een blend van zorgvuldig geselecteerde malt en graan whisky's, gerijpt tot in de perfectie en met grote zorgvuldigheid vervaardigd om de onoverwinnelijke geest van de samurai te eren.

Proefnotities:
Bij het proeven van de Nikka Gold & Gold Samurai Bottle begint men aan een zintuiglijke reis die de complexiteit en harmonie van smaken weerspiegelt. Het palet opent met een krachtig en robuust karakter, met tonen van rijke honing, karamel en getoast eikenhout. Deze smaken worden aangevuld met hints van gedroogd fruit en een vleugje kruidigheid, wat resulteert in een boeiend samenspel van smaken.

Naarmate de whisky zich ontvouwt op de tong, worden er lagen van complexiteit en diepte onthuld. Zacht en fluwelig, biedt het een evenwichtige textuur die blijft hangen en een warme en bevredigende afdronk achterlaat.

Verpakking en Design:
De Nikka Gold & Gold Samurai Bottle wordt gepresenteerd in een opvallende verpakking die eer betoont aan het erfgoed van de samurai. De fles is versierd met een kenmerkend ontwerp geïnspireerd op samurai pantser, met intrigerende details en gouden accenten die een gevoel van prestige en eer oproepen. De aandacht voor detail in de verpakking versterkt verder de algehele ervaring van deze unieke whisky.

Traditie en Uitmuntendheid belichamen:
Nikka staat bekend om haar toewijding aan traditionele Japanse whiskyproductietechnieken, en de Gold & Gold Samurai Bottle vormt hierop geen uitzondering. Deze expressie toont het zorgvuldige vakmanschap en de aandacht voor detail waar Nikka om geprezen wordt, resulterend in een whisky die niet alleen een genot is voor de smaakpapillen, maar ook een blijk van de toew

ijding van de distilleerderij aan uitmuntendheid.

Conclusie:
De Nikka Gold & Gold Samurai Bottle 43% is een whisky die de geest van de samurai belichaamt, waarbij hun kracht, eer en tijdloze nalatenschap worden vastgelegd. Met zijn uitzonderlijke smaakprofiel, zorgvuldig vakmanschap en opvallende presentatie is deze limited edition expressie een ware schat voor whisky liefhebbers en verzamelaars.

Ervaar de geest van de samurai met de Nikka Gold & Gold Samurai Bottle en dompel jezelf onder in de wereld van Japanse traditie en uitmuntendheid. Geniet van de smaken en omarm de krijgersgeest die voortleeft door middel van deze uitzonderlijke whisky.


Aan favorieten toegevoegd