Hinotori Goldorak Red Peated Heng Jiou Wine & Spirit 50% NV


4.5 sterren - 1 professionele reviews
€ 75,00   - € 69,00 (excl. BTW)
83,49 (in. BTW)
Sale
Hinotori - Goldorak Red Peated Heng Jiou Wine & Spirit 50% NV In Original Box
buy with
(max. 7)
Distileerderij Hinotori
Bottelaar Heng Jiou Wine & Spirit
Serie Goldorak
Gebotteld voor 45e Anniversaire de la radiodiffusion
Gedistilleerd op Not Specified
Gebotteld 2023
Land Japan
Streek Japan
Leeftijd
Cask Type
Vatnummer
Alcohol percentage 50
Inhoud 0,70
Conditie In originele verpakking
Etiket Perfect
Voorraad 7

Professionele reviews

BOW (85)

Hinotori Goldorak Red Peated: Een eerbetoon aan 45 jaar uitzendingen

Ter ere van het 45-jarig jubileum van de uitzendingen presenteert Heng Jiou Wine & Spirit een voortreffelijke blend van Japanse whisky uit de Goldorak-serie, genaamd Hinotori Goldorak Red Peated. Deze limited edition-release, gebotteld in 2023, brengt een eerbetoon aan de iconische animatieserie en biedt whisky-liefhebbers een unieke en boeiende ervaring.

Heng Jiou Wine & Spirit, bekend om zijn expertise in het samenstellen van uitzonderlijke dranken, heeft deze blend zorgvuldig samengesteld ter herdenking van het mijlpaal van 45 jaar uitzendingen. De combinatie van Japanse whisky en de geliefde Goldorak-serie creëert een synergie die de ambachtelijkheid van het whisky maken combineert met de nostalgie van een geliefd cultureel fenomeen.

Hinotori Goldorak Red Peated is een eerbetoon aan het vakmanschap en de toewijding van Heng Jiou Wine & Spirit bij het selecteren en samenstellen van de beste Japanse whisky's. Met een alcoholpercentage van 50% toont deze whisky een perfecte balans van smaken en een heerlijk geturfde karakter dat diepte en complexiteit toevoegt aan het algehele profiel.

Bij het inschenken van een glas Hinotori Goldorak Red Peated vult een betoverend aroma de lucht. De geturfde tonen vermengen zich met hints van rood fruit, eikenhout en een subtiele rokerigheid, waardoor een verleidelijke olfactorische ervaring ontstaat die de persoon meeneemt naar de wereld van Goldorak.

Op het gehemelte levert de whisky een harmonieuze fusie van smaken. De turfsmaak staat centraal, vergezeld van rijke fruittonen, hints van kruiden en een vleugje zoetheid. De zorgvuldig uitgebalanceerde blend zorgt ervoor dat elke slok een heerlijke reis is door lagen van smaaksensaties, met een blijvende indruk op het gehemelte.

De 45e jubileumeditie van de Goldorak-serie is een eerbetoon aan de passie en creativiteit van zowel de makers als de fans. De toewijding van Heng Jiou Wine & Spirit om de essentie van deze mijlpaal vast te leggen door de kunst van het whiskyblenden is duidelijk te zien in elke fles Hinotori Goldorak Red Peated.

De fles zelf is een kunstwerk, versierd met levendige afbeeldingen en iconische personages uit de Goldorak-serie. Het ontwerp en de verpakking brengen een eerbetoon aan de rijke geschiedenis en culturele betekenis van de show, waardoor het een gekoesterd verzamelobject is voor liefhebbers en fans van zowel Japanse whisky als Goldorak.

Of het nu puur, met ijs of in een goed samengestelde cocktail wordt genoten, belooft Hinotori Goldorak Red Peated een whisky-ervaring die grenzen overs

chrijdt en een gevoel van nostalgie oproept. Het is een toost op het 45-jarig jubileum van uitzendingen en een eerbetoon aan het blijvende erfgoed van Goldorak.

Tot slot is Hinotori Goldorak Red Peated van Heng Jiou Wine & Spirit een waar meesterwerk dat de essentie van Japanse whisky en de geliefde Goldorak-serie belichaamt. Het viert het mijlpaal van 45 jaar uitzendingen en biedt whisky-liefhebbers en fans van de show een opmerkelijke blend die zowel nostalgisch als uitzonderlijk is. Hier is een toost op de samensmelting van kunst, cultuur en de wereld van whisky in dit prachtige aanbod.


Aan favorieten toegevoegd