Macallan M Decanter 2022 45% NV


5.0 sterren - 1 professionele reviews
€ 4.500,00 (excl. BTW)
5.445,00 (in. BTW)
buy with
(max. 1)
Distileerderij Macallan
Bottelaar OB
Serie 1824 Series
Gebotteld voor
Gedistilleerd op Not Specified
Gebotteld 2022
Land Schotland
Streek Speyside
Leeftijd
Cask Type
Vatnummer
Alcohol percentage 45
Inhoud 0,70
Conditie In Original Box
Etiket Perfect
Voorraad 1

Professionele reviews

BOW (90)

Macallan M Decanter 2022: Een Meesterwerk van de 1824-serie

De Macallan M Decanter 2022 is een waar meesterwerk binnen de befaamde 1824-serie. Deze uitzonderlijke whisky belichaamt de essentie van luxe, vakmanschap en voortreffelijke smaak. Van de elegante decanter tot het verfijnde smaakprofiel, het biedt een ongeëvenaarde ervaring voor whisky kenners en verzamelaars.

Een Symbool van Weelde
De Macallan M Decanter 2022 staat symbool voor weelde en verfijning. Zijn prachtige decanter, met precisie en oog voor detail vervaardigd, toont de uitzonderlijke kwaliteit van de whisky. De rijke amberkleur van de vloeistof is een bewijs van het vakmanschap bij het rijpingsproces en de invloed van vaten waarin sherry heeft gerijpt.

De Essentie van de 1824-serie
Als onderdeel van de befaamde 1824-serie belichaamt de Macallan M Decanter 2022 de visie en toewijding aan uitmuntendheid die deze collectie kenmerkt. Elke uitdrukking in de serie vertegenwoordigt een harmonieus evenwicht van smaak, zorgvuldig gecreëerd om een memorabele zintuiglijke ervaring te bieden.

Een Smaak van Elegantie
Bij het proeven van de Macallan M Decanter 2022 wordt u begroet met een symfonie van smaken die dansen op de tong. De whisky vertoont een opmerkelijke complexiteit, met tonen van rijke gedroogde vruchten, warme specerijen en een subtiele hint van eikenhout. De mondbeleving is glad en fluweelachtig, waarbij de tong wordt bedekt met een weelderige textuur die lang blijft hangen na elke slok.

Een Whisky voor Verfijnde Smaken
De Macallan M Decanter 2022 is een whisky die aandacht en waardering verdient. Het is een ware showcase van het vakmanschap van de Macallan-distilleerderij en de zoektocht naar perfectie. Met zijn onberispelijke balans, genuanceerde smaken en uitzonderlijke gladheid is het een whisky die zelfs de meest veeleisende smaakpapillen zal imponeren.

Een Investering in Uitmuntendheid
Naast zijn buitengewone smaak is de Macallan M Decanter 2022 ook een waardevolle investering voor whiskyliefhebbers en verzamelaars. Als een limited edition-release heeft het een speciale aantrekkingskracht en exclusiviteit. De zeldzaamheid en de minutieuze aandacht voor detail bij de creatie maken het een zeer gewilde toevoeging aan elke whiskycollectie.

Een Viering van Erfgoed
De Macallan M Decanter 2022 is meer dan alleen een whisky; het is een viering van het erfgoed en de traditie van de Macallan-distilleerderij. Met elke slok wordt u getransporteerd naar de

verheven zalen van deze iconische instelling, waar eeuwenoude tradities en compromisloze kwaliteit samenkomen.

Tot slot is de Macallan M Decanter 2022 een whisky die de top van luxe en vakmanschap belichaamt. Van de prachtige decanter tot het verfijnde smaakprofiel is het een waar bewijs van de kunst en passie die gepaard gaan met het creëren van uitzonderlijke whisky's. Of u nu een verzamelaar bent, een kenner of gewoon iemand die de fijnere dingen in het leven waardeert, de Macallan M Decanter 2022 is een ervaring om te koesteren en te genieten.


Aan favorieten toegevoegd