Springbank Campbeltown Loch 21 Years Old Vintage Label 40% NV


4.3 sterren - 2 professionele reviews
uitverkocht
buy with
Distileerderij Springbank, Glen Scotia, Glengyle
Bottelaar Springbank Distillers Ltd.
Serie Vintage Label
Gebotteld voor
Gedistilleerd op Not Specified
Gebotteld Not Specified
Land Schotland
Streek Campbeltown
Leeftijd 21
Cask Type
Vatnummer
Alcohol percentage 40
Inhoud 0,70
Conditie Perfect
Etiket Perfect
Voorraad 0

Professionele reviews

Serge Valentin (86)

BOW (90)

Een Hommage aan Campbeltown's Whisky Erfgoed

Inleiding:
Campbeltown Loch presenteert trots zijn voortreffelijke Campbeltown Loch 21 Years Old Vintage Label, een blended malt whisky geproduceerd door Springbank Distillers Ltd. Deze opmerkelijke expressie brengt een eerbetoon aan het rijke whisky erfgoed van de Campbeltown regio. Ga met ons mee op een reis om de smaken en vakmanschap van Campbeltown Loch 21 Years Old Vintage Label te verkennen.

Een Harmonieuze Blend van Campbeltown Distilleerderijen:
Campbeltown Loch 21 Years Old Vintage Label getuigt van het gezamenlijke vakmanschap van drie gerenommeerde Campbeltown distilleerderijen: Springbank, Glen Scotia en Glengyle. Elke distilleerderij draagt zijn kenmerkende single malt whisky bij om een harmonieuze blend te creëren die de unieke karakteristieken van Campbeltown laat zien. Deze samenwerking resulteert in een whisky die werkelijk de whisky maakvaardigheden van de regio vertegenwoordigt.

Verkenning van de Proefnotities:
Met een alcoholpercentage van 40% biedt Campbeltown Loch 21 Years Old Vintage Label een betoverende zintuiglijke ervaring. In de neus begroet een heerlijk boeket van heide, honing en boomgaardvruchten de zintuigen, gevolgd door een subtiele maritieme invloed die doet denken aan de kustlocatie van Campbeltown. Het gehemelte onthult lagen van rijke moutigheid vermengd met zachte turfrook en hints van gedroogd fruit. De afdronk is lang en bevredigend, met een vleugje eikenhout en een delicate samenspel van specerijen.

Vakmanschap en Traditie:
Campbeltown Loch getuigt van het eeuwenoude vakmanschap en de traditie van Springbank Distillers Ltd. De master blenders selecteren zorgvuldig en combineren op kunstige wijze de single malt whisky's van de Campbeltown distilleerderijen, waarbij ervoor wordt gezorgd dat het eindproduct een naadloze weerspiegeling is van het whisky-maakvermogen van de regio. Elke fles belichaamt de toewijding en expertise van de distilleerders die betrokken zijn bij de creatie ervan.

Een Hommage aan Campbeltown:
Campbeltown Loch 21 Years Old Vintage Label is een ware viering van de Campbeltown whisky stijl. De unieke blend van single malt whisky's van Springbank, Glen Scotia en Glengyle distilleerderijen vangt de essentie van de regio. Of het nu puur, met een scheutje water of in een whiskycocktail wordt genoten, deze expressie zal whisky liefhebbers zeker betoveren met zijn diepte van smaak en opmerkelijke complexiteit.

Conclusie:
Campbeltown Loch 21 Years Old Vintage Label, een blended malt whisky geproduceerd door Springbank Distillers Ltd., brengt een eerbetoon aan het blijvende erfgoed van whiskyproductie in

Campbeltown. Door de uitzonderlijke single malt whisky's van Springbank, Glen Scotia en Glengyle distilleerderijen te combineren, toont deze expressie het erfgoed van de regio. Elke slok is een reis door de kenmerkende smaken en aroma's van Campbeltown, waarbij de status van de regio als wereldklasse whiskyproducent wordt bevestigd. Campbeltown Loch 21 Years Old Vintage Label is een must-have voor whisky liefhebbers die op zoek zijn naar de authentieke smaak van Campbeltown's illustere whisky geschiedenis.


Aan favorieten toegevoegd