Om aan de vraag te kunnen blijven voldoen, besloten Peter Sisseck en zijn importeur uit de Verenigde Staten een tweede wijn te maken: Flor de Pingus. In 1999 huurde hij de helft van de finca Villacreces, inclusief de kelder, en produceerde er tot 2003 het kleine broertje Pingus. Ondertussen richtte hij zijn eigen wijnhuis op, Dominio de Pingus, en kocht hij meer wijngaarden in La Horra. Hierdoor kon hij het productievolume van Flor de Pingus verhogen van 6.000 naar 100.000 flessen - waarbij de tweede wijn al meer dan 100 euro kost. Net als de Grand Vin straalt ook de Flor de Pingus een enorme kracht en elegantie uit met een indrukwekkende diepte. De schaarse steentonen met hun puristische, delicate precisie zijn echter voorbehouden aan de Pingus alleen.
Sisseck bottelt ook een kleine hoeveelheid van 280 flessen van een andere wijn exclusief voor zijn Amerikaanse importeur. Deze heet Amelia en komt van een klein perceel dat in 1895 is aangeplant. Net als alle andere wijngaarden van Peter Sisseck wordt ook dit perceel consequent volgens biodynamische principes verbouwd. De Pingus PSI wijn, die Peter Sisseck op de markt brengt onder het Bodegas y Viñedos Alnardo label, is niet zo exclusief als Pingus of Amelia, maar voldoet nog steeds aan de hoogste kwaliteitsnormen. De druiven zijn afkomstig van contractwijnboeren in het noorden en oosten van Aranda de Duero. Sisseck's eigenlijke bedoeling achter de wijn was om de oude wijnstokken van de regio te redden door de wijnboeren een economisch perspectief te bieden.
Tot op de dag van vandaag betaalt hij niet alleen goede prijzen voor de druiven, maar adviseert hij de families ook met zijn opgebouwde expertise. Hij richtte zelfs een wijnbouwschool op speciaal om zijn expertise door te geven. Vandaag de dag bewerken 500 wijnboeren 841 percelen voor het PSI, waarvan elk jaar 320.000 flessen op de markt worden verkocht tegen een zeer eerlijke prijs. De wijn zelf schittert met een typische fruitigheid van Tempranillo, die gepaard gaat met een enorme diepte en concentratie dankzij de oude wijnstokken.