Bowmore 9 Years Old Daily Dram Womb Ore 46% 1998


4.0 sterren - 1 professionele reviews
€ 115,00 (excl. BTW)
139,15 (in. BTW)
buy with
(max. 1)
Distileerderij Bowmore
Bottelaar Daily Dram
Serie Womb Ore
Gebotteld voor
Gedistilleerd op 1998
Gebotteld 2008
Land Schotland
Streek Islay
Leeftijd 9
Cask Type
Vatnummer
Alcohol percentage 46
Inhoud 0,70
Conditie In Original Box
Etiket Perfect
Voorraad 1

Professionele reviews

BOW (84)

Bowmore 9 jaar oude Daily Dram Womb Ore: Het Onthullen van de Anagrammatische Essentie van Bowmore

Bowmore Distillery, bekend om zijn uitzonderlijke whisky's, presenteert een unieke expressie met Bowmore 9 jaar oude Daily Dram Womb Ore. Deze limited edition botteling, gemaakt door onafhankelijke bottelaar Daily Dram, biedt whisky liefhebbers een betoverende reis in de wereld van Bowmore. Met zijn intrigerende naam, Womb Ore, een anagram voor Bowmore, nodigt deze expressie ons uit om de kenmerkende karakter en smaken te verkennen die deze geliefde distilleerderij definiëren.

Het Onthullen van de Anagram:
Womb Ore, de slim bedachte naam van deze expressie, wekt meteen nieuwsgierigheid op. Terwijl we dieper in de whisky duiken, ontdekken we dat het een anagram is voor Bowmore. Deze speelse draai voegt een element van mysterie en intrige toe, wat de algehele ervaring van het genieten van deze 9 jaar oude parel versterkt.

Een Betoverende Reis:
Gedistilleerd in 1998 en zorgvuldig gebotteld in 2008, vangt Bowmore 9 jaar oude Daily Dram Womb Ore een specifiek moment in de tijd. Deze relatief jonge whisky belichaamt de levendige geest en vakmanschap waar Bowmore om bekend staat. Ondanks zijn leeftijd biedt het een opmerkelijke complexiteit en diepgang die de kunstigheid van de distilleerderij benadrukt.

Smaakvolle Noten:
Bij het ruiken aan Bowmore 9 jaar oude Daily Dram Womb Ore, prikkelen een betoverende reeks aroma's de zintuigen. Rijke tonen van rijp fruit, hints van vanille en een subtiele zweem van turfrook vermengen zich harmonieus. Deze verleidelijke geuren voorspellen de heerlijke smaakreis die ons te wachten staat.

Op het gehemelte onthult de whisky een symfonie van smaken. De gladde en fluweelzachte textuur omhult de tong en onthult lagen van zoetheid, waaronder karamel, honing en rijpe bessen. De invloed van de eikenhouten vaten komt naar voren en geeft subtiele kruidige tonen en een zachte rokerigheid die op de achtergrond blijft hangen. De combinatie van smaken zorgt voor een gebalanceerde en bevredigende ervaring.

Een Getuigenis van Bowmore's Erfgoed:
Bowmore 9 jaar oude Daily Dram Womb Ore is een getuigenis van het erfgoed van Bowmore Distillery. Hoewel het een relatief jonge expressie is, vangt het de essentie van Bowmore's kenmerkende stijl. Elke slok biedt een glimp van het vakmanschap en de toewijding die van Bowmore een geliefde naam in de whiskywereld heeft gemaakt.

Conclusie:
Bowmore 9 jaar oude Daily Dram Womb Ore is een betoverende whisky die de geest van Bowmore Distillery bel

ichaamt. Met zijn unieke anagrammatische naam en heerlijke smaakprofiel toont het de kunstigheid en innovatie die Bowmore onderscheiden. Of je nu een doorgewinterde whisky liefhebber bent of nieuw in de wereld van Bowmore, deze expressie zal zeker een blijvende indruk achterlaten. Hef het glas en geniet van de subtiliteiten van Bowmore 9 jaar oude Daily Dram Womb Ore, een waardevolle parel in de wereld van whisky.


Aan favorieten toegevoegd