Springbank 19 Years Old Warehouse Tasting Hand bottled at Springbank Distillery 58.8% 1997


5.0 sterren - 1 professionele reviews
€ 700,00   - € 578,50 (excl. BTW)
699,99 (in. BTW)
sale
Springbank - 19 Years Old Warehouse Tasting Hand bottled at Springbank Distillery 58.8% 1997 Perfect 10015
buy with
(max. 1)
Distileerderij Springbank
Bottelaar Cadenhead
Serie Warehouse Tasting
Gebotteld voor Hand bottled at Springbank Distillery
Gedistilleerd op 09.05.1997
Gebotteld 25.05.2016
Land Schotland
Streek Campbeltown
Leeftijd 19
Cask Type Recharred Sherry
Vatnummer 606
Alcohol percentage 58.5
Inhoud 0,70
Conditie Perfect
Etiket Perfect
Voorraad 1

Professionele reviews

BOW (91)

Een met de hand gebottelde parel van Springbank Distillery

Springbank Distillery, gelegen in het pittoreske stadje Campbeltown, Schotland, staat bekend om zijn uitzonderlijke whisky's die traditie en vakmanschap belichamen. Onder hun opmerkelijke creaties bevindt zich de Springbank 19 jaar oude Warehouse Tasting, een limited edition whisky die een werkelijk unieke en exclusieve ervaring biedt. Met de hand gebotteld in de distilleerderij, toont deze expressie het vakmanschap en de toewijding van het Springbank-team, waardoor het een felbegeerde parel is voor whiskyliefhebbers.

Een reis naar het pakhuis:
De Springbank 19 jaar oude Warehouse Tasting neemt whisky liefhebbers mee op een boeiende reis recht naar het hart van de distilleerderij. Elke fles is met de hand geselecteerd uit speciaal gekozen vaten in het pakhuis, waardoor alleen de beste en meest representatieve whisky's in deze uitgave zijn opgenomen. Het is een zeldzame kans om de essentie van Springbank rechtstreeks vanuit zijn geboorteplaats te proeven.

Volmaakt gerijpt:
Met 19 jaar rijping heeft deze whisky een niveau van excellentie bereikt dat moeilijk te overtreffen is. Het langdurige rijpingsproces zorgt ervoor dat de geest interageert met de eikenhouten vaten, resulterend in een complex en genuanceerd smaakprofiel. De Springbank 19 jaar oude Warehouse Tasting biedt een harmonieuze balans van rijke moutigheid, gedroogd fruit en subtiele specerijen. Elke slok onthult lagen van diepte en karakter die zorgvuldig gedurende bijna twee decennia zijn ontwikkeld.

Vakmanschap en aandacht voor detail:
Met de hand gebotteld in de distilleerderij is deze expressie een eerbetoon aan het minutieuze vakmanschap en de aandacht voor detail waar Springbank om bekend staat. Elke fles wordt individueel gevuld, afgesloten en gelabeld door de bekwame handen van het team van de distilleerderij, waardoor het hoogste niveau van kwaliteitscontrole wordt gewaarborgd. De persoonlijke touch en zorg die in de productie van de Springbank 19 jaar oude Warehouse Tasting is gestoken, komen tot uiting in elk aspect, van de presentatie tot de smaak.

Een exclusieve en verzamelbare schat:
De Springbank 19 jaar oude Warehouse Tasting is een whisky die exclusiviteit en verzamelbaarheid belichaamt. Beperkt in hoeveelheid en met de hand geselecteerd uit de meest gewaardeerde vaten van de distilleerderij, heeft het een speciale plaats in het hart van whiskykenners en verzamelaars. Het bezitten van een fles van deze expressie is niet alleen een genot voor de zintuigen, maar ook een investering in een zeldzame en zeer gewilde schat.


Conclusie:
De Springbank 19 jaar oude Warehouse Tasting is een whisky die de essentie van Springbank Distillery belichaamt. Met zorg en aandacht met de hand gebotteld, biedt deze expressie een werkelijk uitzonderlijke en exclusieve proefervaring. Van zijn goed gerijpte smaken tot zijn boeiende verhaal, het is een parel die gekoesterd en gevierd moet worden. Of je nu een ervaren whiskyliefhebber bent of een gepassioneerde verzamelaar, de Springbank 19 jaar oude Warehouse Tasting is een zeldzame en opmerkelijke whisky die een onuitwisbare indruk zal achterlaten op je gehemelte en je whiskyreis.

Springbank - 19 Years Old Warehouse Tasting Hand bottled at Springbank Distillery 58.8% 1997

Aan favorieten toegevoegd