de voordelen meer dan 100 jaar ervaring de beste prijs hoe lever ik de informatie aan

Uw bijzondere whisky's verkopen voor de beste prijs

Een fraaie collectie bijzondere en zeldzame whisky’s opbouwen is iets waar jaren over heen gaat en wat een prachtige hobby kan zijn: het vinden van die ene uitzonderlijke fles, de speciale bottelingen, de nieuwe upcoming distilleerderijen uitproberen en de echte antieke flessen of de zogenaamde gems verzamelen.

Een whisky afficionado deelt al snel zijn passie met andere liefhebbers om gezamelijk het glas te heffen en de whisky tot in detail te doorgronden. Maar de liefde voor bepaalde whisky kan met met de tijd veranderen en het is zeker geen uitzonderin als een verzameling uit balans raakt, te groot wordt of dat er ruimte te kort is om verder te verzamelen.

Komt u dit bekend voor? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij kopen graag uw bijzondere whisky’s in voor de beste prijzen en u ontvangt direct betaling.

Het komt ook vaak voor dat whisky’s worden verzameld als investering of dat exclusieve flessen als cadeau of uit een erfenis zijn ontvangen. En natuurlijk kunnen flessen ook een prijsontwikkeling hebben doorgaan, die niet meer recht doet aan het genot wat het opdrinken ervan zou moeten geven. Ook in deze gevallen staan onze specialisten voor u klaar om u zeer discreet te begeleiden met de verkoop van uw whisky’s.

Heeft u vragen over hoe wij uw flessen kunnen taxteren en inkopen? Mail ons dan via [email protected] of bel ons op +31 (0)35 678 03 10.

Uw bijzondere whisky's verkopen voor de beste prijs
Wat zijn de voordelen van het verkopen van uw mooie whisky aan Best of Whiskies?

Wat zijn de voordelen van het verkopen van uw mooie whisky aan Best of Whiskies?

1 | Wij bieden u de beste voorwaarden. U ontvangt van onze whiskyspecialisten de beste prijs, dit kunnen wij garanderen door ons grote netwerk aan wereldwijde klanten.

2 | Wij bieden een gegarandeerde prijs. Als u de flessen aanbiedt op een veiling heeft u die garantie niet en kunnen de verkopen enorm tegenvallen.

3 | Best of Whiskies betaalt een prijs die minimaal marktconform is.

4 | Directe betaling. Na akkoord ontvangt u direct de betaling. Bij een veiling kan er enkele maanden tussen het moment van het aanbieden, de uiteindelijke veiling en de betaling zitten.

5 | U betaalt als verkoper geen commissie en de koper ook niet. Dat betekent dat dit verschil naar u als verkoper gaat. Dit soort veilingcommissie kan al snel 20%-30% zijn.

6 | Wij kunnen uw gehele verzameling overnemen. Hierdoor blijft u niet zitten met de "rest" bestaande uit de wat minder gangbare flessen. Hierbij wordt wel gekeken of de wat minder gangbare flessen in balans zijn met de gangbare whisky's.

Bij Best of Whiskies ontvangt u dus de beste prijs voor uw whisky en wij zorgen voor directe betaling.

Al meer dan 100 jaar kennis van whisky

Sinds 1907 koopt ons bedrijf whisky en whiskyverzamelingen in van distillerderijen en particulieren. Ons team van whisky specialisten is al meer dan 100 jaar een betrouwbare partner voor particulieren om whisky’s te kopen en te verkopen, Onze clientele is wereldwijd, maar bevindt zich met name in Nederland, Duitsland en België. Wij kopen dagelijks verzamelingen op, variërend van enkele flessen tot collecties van enkele honderden flessen. Door ons wereldwijde netwerk van liefhebbers en verzamelaars kunnen wij altijd de beste prijs voor uw flessen garanderen.

Ons gediplomeerd en zeer ervaren team is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de bijzondere wereld van whisky. Met deze kennis en onze jarenlange ervaring kunnen wij uw bijzondere flessen betrouwbaar en geheel vrijblijvend taxeren. Als verzamelaar begrijpen wij dat het soms moeilijk is om afscheid te nemen van de flessen. U kunt rekenen op onze volledige discretie en erop vertrouwen dat uw flessen weer bij een andere liefhebber zullen terechtkomen.

 

Wat klanten over ons zeggen

'De veilingopbrengst van mijn wijnenkelder viel tegen, het zat inderdaad aan de onderkant van de bandbreedte. Uw bod was duidelijk beter.'
Cor van F.

'Wat een prachtige winkel om de wijnen naar toe te brengen. Dank voor de verkoop en ik zal u contact brengen met andere liefhebbers die aangegeven hebben wat wijn te willen verkopen.'
Marielle de V.

'Deze wijnen drink ik niet meer, ze zijn zo duur geworden. Een mooie bijkomstigheid dat ik van de opbrengst meteen wat eenvoudigere wijnen uit uw winkel kon meenemen.'
Katja S.

'Mag ik U hierbij nogmaals bedankt voor de excellente service. Van het inventariseren van onze kelder tot aan de feitelijke afhandeling heeft ons zeer veel genoegen gedaan.'
Familie de M.

'Ik heb voor u (red. Best Of Wines) gekozen, na tips van enkele wijnvrienden. Snelle afhandeling, het geld stond direct op de rekening.'
V. H.

'Nogmaals hartelijk dank voor de klantvriendelijke service in de winkel. Ondanks dat er wat flessen in iets mindere staat waren, heeft u dit netjes afgehandeld en de betaling voldaan.'
Wim de H.

'Ik zal het volgende deel van mijn wijnkelder zeker aan u aanbieden (als prijzen natuurlijk weer net zo goed zijn). '
De heer K. van de W.

'Dank voor de professionele en snelle afhandeling. Prima service, ik zal mijn wijnkennissen Best Of Wines zeker aanraden.'
J. Timmermans

'Het was mij een genoegen met u zaken te doen. De wijn is opgehaald en het geld staat inmiddels op mijn rekening.'
G. de W.

'Jullie prijzen waren vergelijkbaar met andere inkopers, maar de snelheid van betaling en het feit dat jullie alles overnamen heeft de doorslag gegeven. Dank hiervoor.'
Antoine

Waarom kunnen wij de beste prijs aanbieden?

Waarom kunnen wij de beste prijs aanbieden?

Best of Whiskies beschikt over een wereldwijd netwerk van klanten in onder andere Europa, Azië, Amerika, Zuid-Amerika en Australië. Doordat wij als een van de eerste exclusieve whiskybedrijven ter wereld op het internet verschenen, hebben we door de jaren heen een enorm klantenbestand op kunnen bouwen. Hierdoor kunnen wij zeer scherpe prijzen bieden.

Naast onze reguliere inkoop is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze consignatie service. Wij bemiddelen dan tussen u en een potentiele kopers. U ontvangt hierdoor een betere prijs maar wij kunnen geen garantie geven over de periode waarin een verkoop tot stand zal komen.

Indien u benieuwd bent naar de mogelijkheden, dan kunt u ons bereiken op +31 (0)35 678 03 10 of via [email protected]

Hoe lever ik de informatie over mijn whisky aan?

Het bepalen van de waarde van een whisky kan soms een hele uitdaging zijn: het cask-nummer, de finish, de bottelaar, het alcoholpercentage zijn zo maar een paar zeer belangrijke elementen die de uiteindelijke waarde van een fles bepalen.

Om een zo goed mogelijke waarde te kunnen vaststellen, verzoeken wij altijd om een duidelijke foto te sturen van iedere fles. Met behulp hiervan bepalen wij:

- De algemene staat van de fles: De fles moet aan de voorkant gefotografeerd worden tegen een lichte achtergrond (zoals een vensterbank) zodat het vulniveau goed zichtbaar is. De fles moet er in zijn geheel op staan, inclusief sluiting.
- Het etiket: de conditie van het etiket en andere waardebepalende elementen.
- De capsule: de staat van de capsule, met name belangrijk bij beschadigingen of verkleuringen en lekkages.
- De originele verpakking: Indien aanwezig is het een pré om de verpakking in zijn geheel op de foto te zetten. Dit kan een waardeverhogend effect hebben.

Het versturen van foto’s kan op drie manieren:
1. U kunt de foto’s mailen naar [email protected]
2. U kunt de foto’s sturen naar ons WhatsApp-nummer: +31(0)618030793
3. Indien het door de grootte van de foto’s lastig is ons te e-mailen of deze via WhatsApp te sturen dan kunt u de foto’s ook uploaden via onze WeTransfer-pagina: bestofwines.wetransfer.com.

Hoe lever ik de informatie over mijn whisky aan?
Aan favorieten toegevoegd