Macallan Estate Reserve 45.7% NV


4.5 sterren - 1 professionele reviews
€ 519,00 (excl. BTW)
627,99 (in. BTW)
buy with
(max. 1)
Distileerderij Macallan
Bottelaar OB
Serie The 1824 Collection
Gebotteld voor
Gedistilleerd op Not Specified
Gebotteld 2009
Land Schotland
Streek Speyside
Leeftijd NAS
Cask Type Sherry Seasoned Hogsheads
Vatnummer
Alcohol percentage 45.7
Inhoud 0,70
Conditie In Original Container
Etiket Perfect
Voorraad 1

Professionele reviews

BOW (87.50)

Macallan Estate Reserve: Een Tijdloos Meesterwerk uit De 1824 Collectie

De Macallan Estate Reserve is een whisky die de essentie belichaamt van luxe, vakmanschap en de rijke erfgoed van de Macallan-distilleerderij. Gebotteld in 2009, maakt deze expressie deel uit van De 1824 Collectie, een reeks die de natuurlijke kleur en karakter viert die voortkomt uit de eiken vaten die gebruikt worden bij de rijping.

Een Whisky van Onderscheid
Met een alcoholpercentage van 45,7% is de Macallan Estate Reserve een whisky die aandacht trekt. Vanaf het moment dat je een dram inschenkt, word je begroet met een rijk en uitnodigend aroma dat hint naar de diepte en complexiteit die je te wachten staat.

Gerijpt in Sherry Seasoned Hogsheads
Een van de kenmerkende eigenschappen van de Macallan Estate Reserve is de rijping in sherry seasoned hogsheads. Deze speciaal geselecteerde vaten geven de whisky tonen van gedroogd fruit, warme specerijen en een kenmerkende rijkdom die hem onderscheidt. Elke slok is een reis door lagen van smaak, waarbij de subtiele interactie tussen het eikenhout en de spirit wordt onthuld.

Een Erfenis van Uitmuntendheid
De Macallan Estate Reserve is een testament aan de erfenis van de Macallan, een distilleerderij die al eeuwenlang uitzonderlijke whisky's produceert. De nauwgezette aandacht voor detail en de inzet om alleen de beste ingrediënten te gebruiken, zijn duidelijk zichtbaar in elk aspect van deze expressie.

Een Whisky om van te Genieten
Bij de eerste slok van de Macallan Estate Reserve wordt je beloond met een fluweelzachte textuur die het gehemelte omhult. De smaken ontvouwen zich elegant, met tonen van rijke karamel, pure chocolade en een vleugje sinaasappelschil. De afdronk is lang en bevredigend, met een blijvende warmte en een verlangen naar nog een slok.

Een Uiting van Weelde
De Macallan Estate Reserve is meer dan alleen een whisky; het is een symbool van weelde en verfijning. Van de luxueuze verpakking tot de uitstekende vloeistof erin, elk detail is zorgvuldig overwogen om een ervaring van luxe en verfijning te creëren.

Tot slot is de Macallan Estate Reserve een whisky die het vakmanschap en de toewijding van de Macallan-distilleerderij belichaamt. De rijping in sherry seasoned hogsheads geeft een diepte van smaak die zowel boeiend als onvergetelijk is. Of je nu een whiskyliefhebber bent of gewoon iemand die de fijnere dingen in het leven waardeert, de Macallan Estate Reserve is een waar meesterwerk dat een plek verdient in je collectie.


Aan favorieten toegevoegd