Last Drop Distillers Limited Very Old Jamaican Overproof Rum 1976 68.5% 1976


5.0 sterren - 1 professionele reviews
€ 2.884,30 (excl. BTW)
3.490,00 (in. BTW)
buy with
(max. 1)
Distileerderij Undisclosed Monymusk
Bottelaar The Last Drop Distillers Limited
Serie
Gebotteld voor
Gedistilleerd op 1976
Gebotteld 2020
Land Jamaica
Streek Monymusk Estate
Leeftijd 43
Cask Type
Vatnummer
Alcohol percentage 68.5
Inhoud 0,75
Conditie In Original Box
Etiket Perfect
Voorraad 1

Professionele reviews

BOW (92)

The Last Drop Distillers Limited presenteert Very Old Jamaican Overproof Rum 1976: Een verborgen juweel onthuld


The Last Drop Distillers Limited, bekend om hun uitzonderlijke releases, presenteert een echt juweel voor rumliefhebbers: de Very Old Jamaican Overproof Rum 1976. Gebotteld in 2020, werd deze voortreffelijke spirit gedistilleerd op het (niet bekendgemaakte) landgoed Monymusk in 1976. Met een indrukwekkend alcoholpercentage van 68,5% belooft het een krachtige en smaakvolle ervaring die de essentie van Jamaicaanse rum vastlegt. Reis met ons mee terwijl we het verhaal achter deze verborgen schat ontdekken.

Perfect gerijpt:
De Very Old Jamaican Overproof Rum 1976 is het resultaat van tientallen jaren rijping en vakmanschap. Gedistilleerd in 1976, heeft het jarenlang gerijpt in eikenhouten vaten, waardoor de smaken en karakter zich in de loop der tijd hebben kunnen ontwikkelen en intensiveren. Elk jaar heeft diepgang, complexiteit en een duidelijk Jamaicaans karakter toegevoegd aan deze uitzonderlijke rum.

Proefnotities:
Vanaf het moment dat de fles wordt geopend, vullen de aroma's van tropisch fruit, melasse en specerijen de lucht, en bieden een veelbelovende voorproefje van wat komen gaat. Op het gehemelte levert de rum een symfonie van smaken. Rijke tonen van rijpe bananen, getoast eikenhout, bruine suiker en hints van exotische specerijen dansen op de tong, en creëren een werkelijk memorabele zintuiglijke ervaring. Het hoge alcoholpercentage voegt een intense kick toe, en laat de rauwe kracht en diepte van de rum zien.

De kunst van niet bekendgemaakte distilleerderijen:
Deze niet bekendgemaakte Monymusk estate rum is een getuigenis van de kunst van geheime distilleerderijen. Door de herkomst niet prijs te geven, voegt The Last Drop Distillers Limited een zweem van mystiek en intrige toe aan deze uitzonderlijke release. Rumliefhebbers en verzamelaars worden uitgenodigd om op een ontdekkingsreis te gaan en de kenmerkende eigenschappen en complexiteiten van dit zeldzame Jamaicaanse juweel te ontdekken.

The Last Drop Distillers Limited:
Met elke release toont The Last Drop Distillers Limited hun toewijding aan het sourcen en presenteren van de beste en zeldzaamste spirits van over de hele wereld. Hun nauwgezette aandacht voor detail en passie voor het ontdekken van verborgen schatten maken hen een gerespecteerde naam in de branche. De Very Old Jamaican Overproof Rum 1976 is opnieuw een bewijs van hun toewijding om uitzonderlijke spirits te behouden en te delen.

Conclusie:
De Very Old Jamaican Overproof Rum 1976, gebotteld door The Last Drop Distillers Limited in 2020

, is een waar genot voor rumliefhebbers. Met zijn niet bekendgemaakte oorsprong van het Monymusk landgoed, decennia van rijping en een opmerkelijk alcoholpercentage van 68,5%, is het een bewijs van de kunst van de Jamaicaanse rumproductie. Voor degenen die het geluk hebben om ervan te genieten, biedt deze rum een reis naar de diepten van smaak en complexiteit, en toont het het ongelooflijke vakmanschap en de kwaliteit die van Jamaicaanse rum wereldwijd een geliefde spirit hebben gemaakt.

Last Drop Distillers Limited - Very Old Jamaican Overproof Rum 1976 68.5% 1976

Aan favorieten toegevoegd