New Yarmouth 27 Years Old The Royal Cane Cask Company Cask M072 60.3% 1994


5.0 sterren - 1 professionele reviews
€ 260,00   - uitverkocht
Sale
New Yarmouth - 27 Years Old The Royal Cane Cask Company Cask M072 60.3% 1994 In Original Box
buy with
Distileerderij New Yarmouth
Bottelaar Infinity Spirits
Serie
Gebotteld voor
Gedistilleerd op 1994
Gebotteld 2022
Land Jamaica
Streek Jamaica
Leeftijd 27
Cask Type ex-Bourbon American & White Oak cask
Vatnummer M072
Alcohol percentage 60.3
Inhoud 0,70
Conditie In originele verpakking
Etiket Perfect
Voorraad 0

Professionele reviews

BOW (90)

Het Ontdekken van de Tijdloze Uitmuntendheid van New Yarmouth 27 Jaar Oude Jamaicaanse Rum door The Royal Cane Cask Company

Maak je klaar voor een reis vol smaak en elegantie terwijl we de opmerkelijke New Yarmouth 27 Jaar Oude Jamaicaanse Rum van The Royal Cane Cask Company verkennen. Met zorgvuldige aandacht vervaardigd en perfect gerijpt, is deze uitzonderlijke rum een waar meesterwerk dat de kunst en expertise van de distilleerders laat zien. Gebotteld in 2022 door het onafhankelijke label The Royal Cane Cask Company, eigendom van de gerenommeerde bottelaar Infinity Spirits, heeft deze expressie 27 jaar gerijpt, resulterend in een spirit die zowel complex als verfijnd is.

The Royal Cane Cask Company: Een Onwrikbare Toewijding aan Uitmuntendheid

The Royal Cane Cask Company staat bekend om haar onwrikbare toewijding aan kwaliteit en vakmanschap. Met een diep begrip en respect voor de traditionele rumproductietechnieken van Jamaica, hebben zij een rum gecreëerd die eer betoont aan het rijke erfgoed van het eiland. Cask M072, zorgvuldig geselecteerd voor deze expressie, toont de uitzonderlijke eigenschappen van de productie van de New Yarmouth-distilleerderij.

Gedistilleerd in 1994: Een Reis Door de Tijd

De New Yarmouth 27 Jaar Oude Jamaicaanse Rum is het resultaat van een lang en geduldig rijpingsproces. Gedistilleerd in 1994, heeft deze spirit meer dan een kwart eeuw doorgebracht met het ontwikkelen van zijn karakter en complexiteit. Elk jaar dat in het tropische klimaat van Jamaica is doorgebracht, heeft de rum gevormd, waardoor hij smaken heeft kunnen onttrekken aan de ex-Bourbon Amerikaanse en Witte Eikenhouten vaten waarin hij gerijpt is.

Tropische Rijping: Het Ontketenen van de Essentie van het Caribisch Gebied

Het proces van tropische rijping is een kenmerkend element van Caribische rum, en de New Yarmouth 27 Jaar Oude Rum is daarop geen uitzondering. Van 1994 tot 2018 rijpte deze rum in de warmte en vochtigheid van Jamaica, waardoor hij doordrongen werd van de essentie van het Caribisch gebied. Het tropische klimaat versnelt de interactie tussen de spirit en het hout, resulterend in een spirit met intense smaken en een gladde, fluweelachtige textuur.

Uitstekende Smaak en Aroma's: Een Symfonie voor de Zintuigen

Bij het inschenken van een glas New Yarmouth 27 Jaar Oude Jamaicaanse Rum, bereid je voor om betoverd te worden door zijn verleidelijke aroma's. De neus onthult tonen van rijp tropisch fruit, zoals ananas en banaan, samen met hints van vanille en eikenhout. Op het gehemelte ont

vouwt zich een symfonie van smaken. Lagen karamel, chocolade en specerijen vermengen zich met subtiele hints van gedroogd fruit en een vleugje rokerigheid, resulterend in een harmonieuze en complexe ervaring. Met 60.3% alcohol per volume biedt deze rum een gedurfde en krachtige smaak die de aandacht opeist.

Een Tijdloze Afdronk: Blijvende Voldoening

Terwijl de smaken geleidelijk vervagen, laat de New Yarmouth 27 Jaar Oude Rum een blijvende indruk achter. De afdronk is langdurig en bevredigend, met een aanhoudende warmte en subtiele eikenhouten ondertonen. Het getuigt van de leeftijd van de rum en het zorgvuldige vakmanschap dat in zijn creatie is gestoken.

Conclusie:

De New Yarmouth 27 Jaar Oude Jamaicaanse Rum van The Royal Cane Cask Company is een testament aan het rijke erfgoed en de tijdloze uitmuntendheid van Jamaicaanse rum. Met zijn uitzonderlijke rijpingsproces, zorgvuldig geselecteerde vat en minutieuze vakmanschap is deze rum een ware schat voor liefhebbers en kenners. Elke slok nodigt je uit om een reis door de tijd en smaak te maken, waarbij de diepten van smaken en aroma's worden onthuld die alleen kunnen worden bereikt door geduldige rijping. Hef het glas en geniet van de elegantie en complexiteit van deze opmerkelijke rum, een ware belichaming van de Caribische geest.


Aan favorieten toegevoegd