Last Drop Distillers Limited 1925 Hors d'Age Petite Champagne Cognac 92 Years Old 48.4% 1925


5.0 sterren - 1 professionele reviews
buy with
Distileerderij Undisclosed
Bottelaar The Last Drop Distillers Limited
Serie Hors d'Age Petite Champagne
Gebotteld voor
Gedistilleerd op 1925
Gebotteld 2018
Land Frankrijk
Streek Cognac
Leeftijd 92
Cask Type
Vatnummer
Alcohol percentage 48.4
Inhoud 0,70
Conditie In Original Box
Etiket Perfect
Voorraad 0

Professionele reviews

BOW (99)

The Last Drop Distillers Limited presenteert een tijdloze schat: 1925 Vintage Hors d'Age Petite Champagne Cognac

In de wereld van fijne dranken is er weinig dat kan tippen aan de aantrekkingskracht van een zeldzame en oude Cognac. The Last Drop Distillers Limited, bekend om hun uitzonderlijke releases, presenteert een waar meesterwerk: de 1925 Vintage Hors d'Age Petite Champagne Cognac. Gebotteld in 2018 draagt deze buitengewone spirit een rijke geschiedenis met zich mee en een opmerkelijke reis van 92 jaar. Met een ABV van 48,4% belooft het een zintuiglijk genot te zijn voor Cognac kenners en verzamelaars. Reis met ons mee terwijl we ons verdiepen in het verhaal van deze tijdloze schat.

Perfect gerijpt:
De 1925 Vintage Hors d'Age Petite Champagne Cognac is de belichaming van eeuwenoud vakmanschap. Bijna een eeuw geleden gedistilleerd, heeft het meer dan negen decennia doorgebracht met rijpen in eikenhouten vaten, waardoor de smaken en aroma's zich hebben kunnen ontwikkelen en transformeren tot iets werkelijk buitengewoons. Elk jaar heeft bijgedragen aan de complexiteit ervan, resulterend in een Cognac die even verfijnd is als tijdloos.

Proefnotities:
Bij het inschenken van een glas van deze eerbiedwaardige Cognac, worden de zintuigen direct begroet met een boeiend boeket van gedroogd fruit, eikenhout en subtiele bloemige ondertonen. De eerste slok onthult een symfonie van smaken, waaronder tonen van pure chocolade, geroosterde amandelen en een vleugje vanille. De fluweelzachte textuur en lange, aanhoudende afdronk laten een onuitwisbare indruk achter en nodigen kenners uit om elke kostbare druppel te koesteren.

Een bewijs van zeldzaamheid en vakmanschap:
The Last Drop Distillers Limited staat bekend om hun vermogen om werkelijk uitzonderlijke dranken te vinden en uit te brengen, en de 1925 Vintage Hors d'Age Petite Champagne Cognac is daarop geen uitzondering. Met slechts een beperkt aantal flessen beschikbaar is deze expressie een bewijs van zeldzaamheid en exclusiviteit. Elke fles vertegenwoordigt een moment dat in de tijd is vastgelegd, een stuk geschiedenis dat kan worden gekoesterd en gewaardeerd door veeleisende verzamelaars en liefhebbers.

Het erfgoed van The Last Drop Distillers Limited:
The Last Drop Distillers Limited heeft een reputatie opgebouwd voor het opsporen en presenteren van de beste dranken van over de hele wereld. Hun nauwgezette aandacht voor detail en onwrikbare toewijding aan kwaliteit is in elke release merkbaar. Met de 1925 Vintage Hors d'Age Petite Champagne Cognac

hebben ze opnieuw hun expertise laten zien in het samenstellen van een uitzonderlijke en onvergetelijke drinkervaring.

Conclusie:
De in 2018 gebottelde 1925 Vintage Hors d'Age Petite Champagne Cognac van The Last Drop Distillers Limited is een waar meesterwerk van tijd, vakmanschap en zeldzaamheid. Met zijn rijke geschiedenis, voortreffelijke smaken en onberispelijke presentatie staat het als een bewijs van de kunst van Cognac productie. Voor degenen die het geluk hebben om van zijn pracht te genieten, biedt deze Cognac een glimp van een vervlogen tijdperk, een reis door de tijd die de schoonheid en complexiteit van oude dranken laat zien.


Aan favorieten toegevoegd