Jack Daniels MotorSale '01 Rosmalen Tradeshow 43% 2001


4.0 sterren - 1 professionele reviews
uitverkocht
buy with
Distileerderij Jack Daniel's
Bottelaar OB
Serie MotorSale 2001 Rosmalen Tradeshow
Gebotteld voor Bas, Jury
Gedistilleerd op Not Specied
Gebotteld 2001
Land Verenigde Staten
Streek Tennessee
Leeftijd
Cask Type New American Charred Oak Casks
Vatnummer
Alcohol percentage 40
Inhoud 0,70
Etiket Licht beschadigd
Voorraad 0

Professionele reviews

BOW (82)

Jack Daniel's MotorSale '01 Rosmalen Beursshow: Een Speciale Vintage Editie voor Whiskyliefhebbers

De Jack Daniel's MotorSale '01 Rosmalen Beursshow editie heeft een bijzondere plek in het hart van Jack Daniel's fans en verzamelaars. Uitgebracht exclusief voor de MotorSale Beursshow in Rosmalen in 2001, bevat deze editie de iconische Old No. 7 Tennessee Whiskey in een opvallend etiket. Hoewel de vloeistof binnenin de klassieke Old No. 7 is, is het juist het etiket dat deze editie onderscheidt en het een gewild item maakt onder Jack Daniel's liefhebbers. Laten we in detail ingaan op deze bijzondere vintage fles en zijn betekenis.

Een Hommage aan de MotorSale Beursshow:
De MotorSale Beursshow in Rosmalen, Nederland, bood de perfecte gelegenheid voor Jack Daniel's om een ​​limited edition uit te brengen. Met toestemming van de Nederlandse importeur werd speciaal voor dit evenement een uniek etiket ontworpen. Deze editie herdenkt de gelegenheid en dient als een speciale aanbieding voor Jack Daniel's fans die de beursshow bijwonen.

Een Verzamelobject:
De Jack Daniel's MotorSale '01 Rosmalen Beursshow fles heeft nostalgische waarde voor verzamelaars en liefhebbers. Als een oude vintage fles is het belangrijk om op te merken dat de afsluiting in de loop der tijd kan zijn aangetast. Er moet voorzichtig worden omgegaan bij het openen van de fles om de conservering ervan te waarborgen. Het is vermeldenswaard dat dit artikel wordt verkocht zoals beschreven, waarbij de leeftijd en mogelijke fragiliteit ervan worden erkend.

Een Leuk Gimmick voor Jack Daniel's Fans:
Voor enthousiaste Jack Daniel's fans vertegenwoordigt de MotorSale '01 Rosmalen Beursshow editie meer dan alleen een fles whisky. Het belichaamt de geest van verzamelen, het waarderen van unieke uitgaven en het vieren van de band van het merk met speciale evenementen. Het etiket zelf fungeert als een gespreksstarter en voegt een vleugje exclusiviteit toe aan deze specifieke editie.

Conclusie:
De Jack Daniel's MotorSale '01 Rosmalen Beursshow editie is een zeer gewilde vintage fles die een speciale plaats inneemt in het hart van Jack Daniel's liefhebbers. Uitgebracht exclusief voor de MotorSale Beursshow in Rosmalen in 2001, bevat deze editie een uniek etiketontwerp, waardoor het een opvallend stuk is onder verzamelaars. Hoewel de afsluiting met de tijd kan zijn aangetast, moet er voorzichtig worden omgegaan bij het openen van de fles. Of je nu een verzamelaar bent of gewoon een Jack Daniel's fan, deze editie vertegenwoordigt een uniek en gekoesterd item binnen de nalatenschap van het merk.


Aan favorieten toegevoegd