Stauning Whisky KAOS 1-2021 46% NV


4.0 sterren - 1 professionele reviews
€ 42,50 (excl. BTW)
51,43 (in. BTW)
buy with
(max. 1)
Distileerderij Stauning Whisky
Bottelaar OB
Serie KAOS
Gebotteld voor
Gedistilleerd op Not Specified
Gebotteld 2021
Land Denemarken
Streek Skjern
Leeftijd
Cask Type
Vatnummer Batch 1-2021
Alcohol percentage 46
Inhoud 0,70
Conditie Perfect
Etiket Perfect
Voorraad 1

Professionele reviews

BOW (84)

Stauning Whisky KAOS 1-2021: Het Ontketenen van Chaos in een Fles

In het pittoreske stadje Skjern, Denemarken, staat de Stauning Whisky-distilleerderij bekend om haar gedurfde en innovatieve benadering van whiskyproductie. Een van hun meest opwindende releases is de Stauning Whisky KAOS 1-2021, een whisky die de geest van chaos en avontuur omarmt.

Gebotteld in 2021 is deze uitdrukking een bewijs van de toewijding van de distilleerderij aan vakmanschap en het verleggen van grenzen. Elke fles Stauning Whisky KAOS 1-2021 symboliseert het streven van de distilleerderij naar uitzonderlijke en kenmerkende whiskyervaringen.

Met een alcoholpercentage van 46% vangt deze whisky de essentie van de KAOS-serie, die de vrijheid viert om te experimenteren en conventies uit te dagen. De vloeistof in de fles heeft de kracht om whisky-liefhebbers mee te nemen op een onvoorspelbare en opwindende reis.

Stauning Whisky KAOS 1-2021 is het resultaat van zorgvuldige selectie van vaten en deskundige blending. De whisky wordt gemaakt met behulp van een combinatie van verschillende vatsoorten, waaronder bourbon, sherry en andere unieke vaten, die elk hun eigen kenmerken aan de spirit toevoegen. Deze complexiteit creëert een boeiend smaakprofiel dat whisky-liefhebbers van de eerste slok tot de laatste in spanning houdt.

Als je het glas naar je neus brengt, komen de aroma's van Stauning Whisky KAOS 1-2021 tot leven. Rijke tonen van vanille, karamel en eikenhout vermengen zich met hints van gedroogd fruit en specerijen, die de zintuigen prikkelen en anticipatie opbouwen voor de smaak die wacht.

Bij het proeven onthult de whisky zijn ware karakter. Lagen van smaken ontvouwen zich op het gehemelte, met een harmonieuze samenspel van zoete en hartige tonen. De romige vanille en toffee vermengen zich met explosies van pure chocolade en gedroogd fruit, terwijl zachte specerijen diepte en complexiteit toevoegen. De mondstructuur is weelderig en fluweelzacht, waarbij de smaken de tong omhullen.

De afdronk is lang en bevredigend, en laat een blijvende indruk achter. De smaken blijven hangen, nodigen uit tot overpeinzing en reflectie over de chaotische reis die zich in elke slok ontvouwde. Stauning Whisky KAOS 1-2021 vangt de essentie van avontuur, het verleggen van grenzen en het omarmen van het onverwachte.

Of je nu een whiskyliefhebber bent die op zoek is naar een opwindende ervaring, of een avontuurlijke geest die bereid is nieuwe smaakgebieden te verkennen, Stauning Whisky KAOS 1-2021

biedt een opwindende en onvergetelijke rit. Het belichaamt de geest van chaos en daagt je uit om het onverwachte te omarmen en te genieten van het moment.

Terwijl je je onderdompelt in de wereld van Stauning Whisky KAOS 1-2021, hef je het glas en breng een toost uit op de onvermoeibare zoektocht van de distilleerderij naar innovatie en hun toewijding aan het creëren van whisky's die conventies tarten. Laat de chaos zich ontvouwen en laat je zintuigen betoveren door de gedurfde en opmerkelijke smaken van deze uitzonderlijke Deense whisky.


Aan favorieten toegevoegd