Caroni 1423 S.B.S Trinidad The Beast #2 49.6% 1993


5.0 sterren - 1 professionele reviews
uitverkocht
buy with
Distileerderij Undisclosed Caroni
Bottelaar 1423 S.B.S
Serie The Beast #2
Gebotteld voor
Gedistilleerd op 1993
Gebotteld 10.2021
Land Trinidad
Streek Laventile, Port of Spain
Leeftijd 28
Cask Type
Vatnummer
Alcohol percentage 49.6
Inhoud 0,70
Conditie In Original Box
Etiket Perfect
Voorraad 0

Professionele reviews

BOW (91)

Het Ontketenen van de Kracht: Caroni 1423 S.B.S Trinidad The Beast #2

Bereid je voor op een rumervaring als geen ander terwijl we ons verdiepen in de wereld van Caroni 1423 S.B.S Trinidad The Beast #2. Deze buitengewone expressie, gebotteld door de onafhankelijke bottelaar 1423 S.B.S uit Denemarken, is een testament van de kracht en aantrekkingskracht van Caroni-rums. Gedistilleerd in 1993 en gebotteld in oktober 2021, maakt The Beast #2 deel uit van de Beast-serie van 1423 S.B.S, die eer betoont aan de iconische Caroni-distilleerderij in Trinidad. Met zijn krachtige smaakprofiel en onwrikbare intensiteit is deze rum een ware krachtpatser die aandacht verdient.

De Caroni-distilleerderij: Een Legende in de Rumwereld

Caroni-distilleerderij, gelegen in het weelderige landschap van Trinidad, heeft een legendarische status in de wereld van rum. Opererend van 1918 tot 2002, produceerde deze historische distilleerderij rums die bekend stonden om hun unieke karakter en uitzonderlijke kwaliteit. De sluiting van de distilleerderij heeft Caroni-rums veranderd in zeer gewilde schatten, begeerd door rumliefhebbers over de hele wereld.

The Beast #2: Het Ontketenen van de Kracht

Caroni 1423 S.B.S Trinidad The Beast #2 belichaamt de kracht en complexiteit waarvoor de Caroni-distilleerderij wordt gevierd. Deze expressie, onderdeel van de Beast-serie, laat de formidabele aard van Caroni-rums zien. Met een gedurfde alcoholinhoud van 49,6% zorgt het voor een prikkeling van de smaakpapillen en laat het een blijvende indruk achter.

Perfect Gerijpt: De Tijd die Voorbijgaat

The Beast #2 heeft zich gedurende bijna drie decennia prachtig kunnen rijpen en is getransformeerd tot een waar meesterwerk van rum. Gedistilleerd in 1993 heeft deze expressie jarenlang geprofiteerd van het tropische klimaat van Trinidad, waardoor de smaken zich hebben kunnen ontwikkelen en evolueren. De interactie met de eikenhouten vaten heeft bijgedragen aan diepte en karakter, resulterend in een rum die de essentie van tijd belichaamt.

Smaakprofiel: Een Harmonieuze Symfonie

Bij het openen van een fles Caroni 1423 S.B.S Trinidad The Beast #2 worden je zintuigen getrakteerd op bedwelmende aroma's. De neus onthult een complex boeket van rijke melasse, tropisch fruit en een vleugje rokerig eikenhout. Op het gehemelte ontvouwt zich een symfonie van smaken. Tonen van pure chocolade, zwarte kersen, geroosterde koffie en kruiden dansen op de smaakpapillen en vermengen zich met een krachtige

en langdurige rokerigheid. Elke slok biedt een gelaagde ervaring en toont de diepte en complexiteit waar Caroni-rums om bekend staan.

De Beast-serie: Een Hommage aan het Erfgoed van Caroni

De Beast-serie van 1423 S.B.S brengt een eerbetoon aan het erfgoed van de Caroni-distilleerderij en haar iconische rums. Elke botteling in de serie legt een uniek facet vast van het kenmerkende karakter van Caroni, waardoor rumliefhebbers een reis kunnen maken door de geschiedenis en smaken van deze geliefde distilleerderij. The Beast #2 zet trots deze traditie voort en biedt een glimp van de kracht en aantrekkingskracht van Caroni-rums.

Conclusie:

Caroni 1423 S.B.S Trinidad The Beast #2 is een rum die respect en bewondering opeist. Zijn robuuste smaken, intense aroma's en rijke geschiedenis maken het een schat voor rumkenners en verzamelaars. Met elke slok word je meegenomen naar de gouden tijd van Caroni Distillery en ervaar je het erfgoed van de rumproductie op Trinidad. Of je nu een doorgewinterde rumliefhebber bent of een nieuwsgierige enthousiasteling, The Beast #2 is een betoverende rum die een blijvende indruk achterlaat.


Aan favorieten toegevoegd