SPECIALISTEN IN WIJN EN WHISKY

Best of Wines beschikt over meerdere specialisten op het gebied van wijn (vinologen), whisky en rum. De meeste daarvan hebben meer dan 30 jaar ervaring in de markt van exclusieve dranken. Door continue bijscholing en omdat we vrijwel alle wijnen en whisky’s die we aanbieden ook zelf hebben gedronken, kan Best of Wines haar klanten altijd van praktisch en gericht advies voorzien.

Onze specialisten kopen dagelijks wijn en whisky in, direct van de domeinen, leveranciers of uit privékelders. Hierdoor hebben zij een goed inzicht op de marktwerking en beschikbaarheid van (nieuwe) flessen. Op regelmatige basis zijn onze experts te vinden bij primeur- en overzichtsproeverijen en we zijn jaarlijks te vinden op grote evenementen. Wanneer wij uit privékelders kopen, zullen wij altijd de kelder op locatie controleren, maar ook de flessen uit de kelders worden proefondervindelijk gecontroleerd op kwaliteit en hoe de flessen bewaard zijn geweest. 

Ook worden vanuit Best of Wines regelmatig proeverijen georganiseerd, zowel van wijn als whisky. Bekijk onze blog, of volg ons op Instagram of Facebook om op de hoogte te blijven van de gedronken wijnen en de proefnotities te lezen.

SPECIALISTEN IN WIJN EN WHISKY
Aan favorieten toegevoegd