BEST OF WINES SINDS 1907

Best of Wines is een onderneming opgericht door wijnliefhebbers en -specialisten met de focus op zeldzame en exclusieve wijnen. 

Met meer dan 100 jaar ervaring en wereldwijd directe contacten bij de wijndomeinen, staat Best of Wines garant voor uitstekende inkoopmogelijkheden tegen scherpe prijzen. Vanuit de filosofie dat alleen het beste goed genoeg is, verleent Best of Wines ook haar service en is al sinds 1999 online te vinden.

Best of Wines koopt haar wijnen alleen van betrouwbare bronnen; direct bij de wijndomeinen, direct van de importeurs of uit zorgvuldig gecontroleerde kelders. De zogenaamde “provenance” (herkomst) van iedere wijn wordt zorgvuldig bewaakt. Onze wijnspecialisten hebben van de wijnen in ons assortiment vele jaargangen geproefd, en weten dus per wijn en vintage waar ze op moeten letten om de authenticiteit en kwaliteit van iedere fles te waarborgen.

BEST OF WINES SINDS 1907
Zeldzame wijnen 

Zeldzame wijnen 

Alle wijnen van Best of Wines komen direct bij de leveranciers of uit privékelders. De omloopsnelheid is hoog en de overhead laag. Dit zorgt ervoor dat Best of Wines in veel gevallen haar wijnen tegen de scherpste prijs wereldwijd kan aanbieden. Tevens is het altijd mogelijk om slechts één fles te kopen van die perfecte wijn.


Bijna dagelijks proeven we ook de flessen die binnenkomen. Volg onze blog en like ons op Facebook of Instagram om al onze proefnotities te bekijken.


U bent ook altijd welkom in onze winkel aan in Bussum. Laat u verrassen door ons assortiment en neem een kijkje in onze wereld van zeldzame en exclusieve wijnen.

Aan favorieten toegevoegd