BEST OF WHISKIES

Naast een uitgebreid wijnassortiment, bieden we met Best of Whiskies ook een grote verzameling exclusieve en zeldzame whisky’s aan. Onze whiskyexpert beschikt over een uitgebreide kennis van whisky en de whiskymarkt, toegespitst op het ‘fine & rare’ segment.

Regelmatig organiseren we onze eigen proeverijen en publiceren onze proefnotities op de blog en op Instagram en Facebook. Door onze uitgebreide kennis van de markt, en onze ervaring met de verschillende distilleerderijen en whisky’s, bent u ook voor adviezen over whisky bij Best of Wines aan het juiste adres.  

BEST OF WHISKIES
Garanties op de whisky

Garanties op de whisky

Door ons uitgebreide netwerk en directe contacten bij distilleerderijen van over de hele wereld en importeurs, kunnen we de meeste whisky’s tegen zeer concurrerende prijzen aanbieden. Ook beschikken we over een groot internationaal netwerk van whiskykenners en verzamelaars. Hierdoor hebben we ook mogelijkheden om uit privéverzamelingen mooie flessen te bemachtigen.

Iedere fles die bij ons binnenkomt wordt gecontroleerd op authenticiteit en kwaliteit. Mede doordat we de whiskywereld door en door kennen, en een groot netwerk hebben opgebouwd binnen onze branche, kunnen we de kwaliteit en de achtergrond van onze flessen garanderen.

Aan favorieten toegevoegd