Remy Martin 250th Anniversary 40% 1974


5.0 sterren - 1 professionele reviews
€ 995,00 (excl. BTW)
1.203,95 (in. BTW)
buy with
(max. 1)
Distileerderij Remy Martin
Bottelaar OB
Serie 250th Anniversary
Gebotteld voor 250th Anniversary
Gedistilleerd op Not Specified
Gebotteld 25.02.1974
Land Frankrijk
Streek Cognac
Leeftijd
Cask Type
Vatnummer
Alcohol percentage 40
Inhoud 0,70
Conditie In Original Wooden Box
Etiket Perfect
Voorraad 1

Professionele reviews

BOW (90)

Een viering van een erfenis gebotteld op 25.02.1974

Rémy Martin, een gerenommeerde producent van Cognac, heeft een prestigieuze positie in de wereld van gedistilleerde dranken. Ter ere van het 250ste jubileum bracht Rémy Martin een speciale editie Cognac uit die werd gebotteld op 25 februari 1974. Deze uitzonderlijke drank, met een alcoholgehalte van 40%, brengt hulde aan de rijke geschiedenis en erfenis van het merk. In dit artikel zullen we de betekenis van Rémy Martin's 250ste jubileumeditie verkennen en de vakmanschap en artistieke vaardigheid achter deze gevierde Cognac ontdekken.

Een mijlpaalviering:
De 250ste jubileumeditie van Rémy Martin is een bewijs van de langdurigheid en toewijding aan excellentie van het merk. Deze uitgave herdenkt een kwart millennium van passie, vakmanschap en innovatie in de productie van Cognac. Het staat als een eerbetoon aan de toewijding en expertise die Rémy Martin gedurende zijn illustere geschiedenis heeft getoond.

Tijdloze elegantie:
Gebotteld in 1974 straalt Rémy Martin's 250ste jubileumeditie elegantie en verfijning uit. Bij het verkennen van het aroma vullen tonen van gedroogd fruit, vanille en eikenhout de lucht, wat resulteert in een uitnodigende olfactorische ervaring. Op het gehemelte onthult de Cognac een harmonieuze fusie van smaken, met hints van karamel, specerijen en een subtiele bloemige ondertoon. De fluweelzachte textuur en langdurige afdronk laten een blijvende indruk achter en tonen de finesse en complexiteit waar Rémy Martin om bekend staat.

De kunst van rijping:
Rémy Martin's 250ste jubileumeditie is het resultaat van zorgvuldige rijpings- en blendprocessen. De Cognac heeft decennia lang gerijpt in eikenhouten vaten, waardoor de smaken konden evolueren en diepte en karakter konden ontwikkelen. De zorgvuldige selectie en blending van eaux-de-vie, in combinatie met de vakmanschap van Rémy Martin's keldermeesters, hebben een Cognac gecreëerd die de essentie van tijd en vakmanschap belichaamt.

Een schat voor verzamelaars:
De beperkte beschikbaarheid van Rémy Martin's 250ste jubileumeditie maakt het zeer gewild onder verzamelaars en liefhebbers van gedistilleerde dranken. Elke fles vertegenwoordigt een stuk geschiedenis en omvat het erfgoed en de traditie van Rémy Martin. De zeldzaamheid van deze uitgave draagt bij aan de aantrekkingskracht ervan, waardoor het een ware schat is voor verzamelaars.

Erfgoed en prestige:
Rémy Martin's 250

ste jubileumeditie is een eerbetoon aan het erfgoed en de toewijding aan excellentie van het merk. Het dient als herinnering aan de vakmanschap en toewijding die Rémy Martin tot zijn geëerde positie in de wereld van Cognac hebben gebracht. Terwijl liefhebbers genieten van deze speciale editie, worden ze meegevoerd naar een tijd waarin ambacht en traditie boven alles werden gewaardeerd.

Conclusie:
Rémy Martin's 250ste jubileumeditie, gebotteld in 1974, is een opmerkelijk eerbetoon aan het erfgoed en vakmanschap van het merk. Met zijn verfijnde smaken, elegante aroma's en uitzonderlijke rijping, belichaamt het de essentie van Rémy Martin's erfenis. Terwijl verzamelaars en fijnproevers genieten van deze zeldzame uitgave, maken ze een reis door de tijd en ervaren ze de vakmanschap en verfijning die Rémy Martin tot een waar icoon in de wereld van Cognac hebben gemaakt.


Aan favorieten toegevoegd