Mooie kelder op de foto

Mooie kelder op de foto

Wanneer we een nieuwe kelder binnenkrijgen is het altijd een klein feestje bij Best of Wines. Een nieuwe verzameling mooie wijnen komt binnen met pareltjes, soms flessen die iets minder populair zijn, maar altijd weer een mooi moment en een goed excuus om de kwaliteit van de kelder te controleren.

Van alle flessen die we binnenkrijgen, zorgen we dat er een zo accuraat mogelijke omschrijving op de website aanwezig is. We beoordelen het niveau, de staat van het label en de capsule en voorzien de fles van alle beschikbare informatie, zodat niemand op onze website voor verrassingen komt te staan wanneer ze een fles kopen bij Best of Wines.

Een van de belangrijste onderdelen van het plaatsen van een fles op onze website is het maken van een professionele foto. Wij vinden het belangrijk om onze klanten precies te tonen welke fles ze ontvangen, en maken daarom zo goed mogelijke foto's van de flessen. Of het nou een high-shoulder Bordeaux uit 1961 is, of een Toscaanse wijn uit 2013, de foto op onze website is altijd genomen van de fles die we werkelijk op voorraad hebben.

Behalve uiteraard het zorgvuldig controleren van de kelder waar we onze wijnen vandaan halen, het controleren van de conditie van de flessen en het uitzoeken van de specificaties, ligt het bewijs van een goede kelder altijd in het drinken van de wijn.

Gisteren hadden we een kelder ontvangen met een grote verzameling Domaine Leflaive. Tijdens het invoeren en fotograferen, besloten we een Bourgogne Blanc 2004 te openen om de noodzakelijke kwaliteit van de flessen te beoordelen. De kwaliteit van de kelder was vastgesteld, deze 2004 dronk nog zo goed als een 2012. Wat een perfecte manier om een werkdag af te sluiten.

BOW 7+

Blog door Paul Bollongino

Het verschil tussen de linker- en rechteroever van Bordeaux
 

Het verschil tussen de linker- en rechteroever van Bordeaux

Bekijk blog
10 dingen die je moet weten over Egon Müller
 

10 dingen die je moet weten over Egon Müller

Bekijk blog
Napa Valley: De geschiedenis van een prestigieus wijngebied
 

Napa Valley: De geschiedenis van een prestigieus wijngebied

Bekijk blog
Aan favorieten toegevoegd