Montrose 1990

Montrose 1990

Voor deze speciale gelegenheid kiezen we een fles Chateau Montrose 1990, we schreven al meerdere keren over dit monument van een wijn en als je een perfecte fles hebt is het feest.

Het is alles wat we eerder hebben geschreven en opnieuw een score van 10 hebben gegeven. We hebben genoten van een duivengerecht uit Bresse gemaakt door Wilco Berends de chef van het eensterrenrestaurant “De Nederlanden” in Vreeland in combinatie met deze spectaculaire Saint Estephe.

BOW 10

Blog door Peter

Wijn bewaren: de beste manier van opslag van wijn
 

Wijn bewaren: de beste manier van opslag van wijn

Bekijk blog
Selosse: De terroir-kunstenaar van de Côte des Blancs
 

Selosse: De terroir-kunstenaar van de Côte des Blancs

Bekijk blog
Domaine de la Romanee Conti La Tache 1961 in dubbelmagnum
 

Domaine de la Romanee Conti La Tache 1961 in dubbelmagnum

Bekijk blog
Aan favorieten toegevoegd