Dalmore 50 Years Old Black Decanter Whyte & Mackay 1926 1926


5.0 sterren - 1 professionele reviews
uitverkocht
buy with
Distileerderij Dalmore
Bottelaar Whyte & Mackay
Serie Black Decanter
Gebotteld voor
Gedistilleerd op 12.1926
Gebotteld 1976/1977
Land Schotland
Streek Highlands
Leeftijd 50
Cask Type
Vatnummer
Alcohol percentage
Inhoud 0,75
Conditie In Original Box
Etiket Perfect
Voorraad 0

Professionele reviews

BOW (96)

Gewicht: 1602 gram.
Aanvullende foto's van de waszegel en de fles zijn beschikbaar.

Dit is een oude vintage fles en de wax afsluiting kan mogelijk zijn aangetast. Bij het openen moet voorzichtigheid worden betracht. Het artikel wordt verkocht zoals beschreven.

Titel: Dalmore 50 Years Old Black Decanter: Een tijdloos meesterwerk van Whyte & Mackay

Inleiding:
Whyte & Mackay presenteert een waar meesterwerk voor whiskykenner en verzamelaars: de Dalmore 50 Years Old Black Decanter. Gebotteld in 1976 of 1977, vertegenwoordigt deze buitengewone expressie een halve eeuw rijping en toont het de kunst en toewijding van de distilleerderij. Met een geschiedenis die teruggaat tot de distillatie in december 1926, belichaamt deze whisky de essentie van het erfgoed en vakmanschap van Dalmore. Ga met ons mee terwijl we het verhaal achter deze tijdloze schat ontdekken.

Gerijpt tot perfectie:
De Dalmore 50 Years Old Black Decanter is het resultaat van vijftig jaar zorgvuldige rijping. Gedistilleerd in december 1926, heeft het geduldig gerijpt in eikenhouten vaten, waarbij de tijd zijn magie heeft kunnen uitoefenen op de spirit. Gedurende de jaren heeft de whisky de smaken en aroma's van het hout geabsorbeerd, resulterend in een complex en harmonieus profiel dat alleen kan worden bereikt door zo'n uitgebreide rijping. Elke slok is een bewijs van het opmerkelijke geduld en vakmanschap dat nodig is om zo'n meesterwerk te creëren.

De zwarte decanter:
De prachtige presentatie van de Dalmore 50 Years Old in een zwarte decanter versterkt de aantrekkingskracht ervan. Het strakke en elegante ontwerp weerspiegelt de verfijning en exclusiviteit van deze zeldzame whisky. De decanter is een waar kunstwerk, versierd met gedetailleerde details en vakmanschap. Het is een bewijs van de toewijding van Whyte & Mackay om een werkelijk uitzonderlijke ervaring te bieden aan whiskyliefhebbers.

Proefnotities:
Bij het openen van de decanter vult de lucht zich met een betoverende geur van rijke pure chocolade, gedroogd fruit en hints van specerijen. Op het gehemelte onthult de whisky lagen van complexiteit. Smaaktonen van toffee, karamel, geroosterde noten en een vleugje citrus vermengen zich en creëren een symfonie van smaaksensaties. De lange, fluweelzachte afdronk laat een blijvende indruk achter, met aanhoudende tonen van eikenhout en een zachte warmte die herinnert aan de opmerkelijke leeftijd van de whisky.

Het erfgoed van Whyte & Mackay:
Whyte & Mackay heeft zich gevestigd als een gerenommeerde naam in de whiskyindustrie, bekend om hun toewijding aan kwaliteit en vakmanschap. De release van de Dalmore 50 Years Old Black Decanter getuigt van hun toewijding om uitzonderlijke en tijdloze expressies te creëren. Deze limited edition whisky staat als een schitterend voorbeeld van het erfgoed van de distilleerderij en hun verm

ogen om whiskies van ongeëvenaarde uitmuntendheid te produceren.

Conclusie:
De Dalmore 50 Years Old Black Decanter, gebotteld door Whyte & Mackay in 1976 of 1977, is een ware schat voor whiskykenner en verzamelaars. Met zijn rijke geschiedenis, zorgvuldige rijpingsproces en prachtige presentatie, vertegenwoordigt het de ultieme luxe en vakmanschap. Deze buitengewone whisky stelt ons in staat om te genieten van de smaken van een vervlogen tijdperk, ons terug te voeren naar het erfgoed van de distilleerderij en het vakmanschap van degenen die het door de jaren heen hebben gekoesterd te tonen. De Dalmore 50 Years Old Black Decanter is een waar eerbetoon aan de kunst en toewijding die gepaard gaat met het creëren van een whisky van tijdloze distinctie.


Aan favorieten toegevoegd