Dalmore 35 Years Old Signatory Vintage Collection Rare Reserve 6659 53.8% 1965


5.0 sterren - 1 professionele reviews
€ 3.200,00   - € 2.999,99 (excl. BTW)
3.629,99 (in. BTW)
sale
Dalmore - 35 Years Old Signatory Vintage Collection Rare Reserve 6659 53.8% 1965 In original Wooden Box
buy with
(max. 1)
Distileerderij Dalmore
Bottelaar Signatory Vintage
Serie Rare Reserve
Gebotteld voor
Gedistilleerd op 27.08.1965
Gebotteld 23.07.2001
Land Schotland
Streek Highlands
Leeftijd 35
Cask Type Oak Cask
Vatnummer 6659
Alcohol percentage 53.8
Inhoud 0,70
Conditie In original Wooden Box
Etiket Perfect
Voorraad 1

Professionele reviews

BOW (92)

Dalmore 35 Years Old Signatory Vintage Collection Rare Reserve: Een zeldzaam juweel uit het verleden

De Dalmore-distilleerderij staat bekend om haar uitzonderlijke single malt whisky's, en de 35-jarige uitdrukking uit de Signatory Vintage Collection Rare Reserve-serie is een waar eerbetoon aan hun vakmanschap en toewijding aan kwaliteit. Gedistilleerd op 27 augustus 1965 en gebotteld op 23 juli 2001, is deze whisky een opmerkelijke vondst voor whiskyliefhebbers en verzamelaars.

Onafhankelijk gebotteld door Signatory Vintage, bekend om hun zorgvuldige selectie van vaten en hun streven om de integriteit van de spirit te behouden, is deze Dalmore 35 Years Old een zeldzaam juweel uit het verleden. Het laat de unieke karakter en complexiteit zien die alleen kunnen worden bereikt door langdurige rijping in eiken vaten.

Met een alcoholgehalte van 53,8% biedt deze expressie een rijk en intens smaakprofiel dat gedurende 35 jaar is verfijnd en ontwikkeld. Elke slok vertelt een verhaal van tijd en geduld, omdat de whisky de nuances van het vat heeft opgenomen en is getransformeerd tot een werkelijk uitzonderlijke spirit.

De neus van de Dalmore 35 Years Old onthult een symfonie van aroma's. Lagen rijke karamel, pure chocolade en gedroogd fruit vermengen zich met hints van eikenhout en specerijen. De complexiteit en diepte van de geur nodigen je uit om verder te verkennen en dompelen je onder in een wereld van smaak.

Op het gehemelte toont deze whisky zijn volwassenheid en elegantie. Tonen van honing, toffee en sinaasappelschil dansen gracieus op de tong, vergezeld van subtiele hints van kaneel en nootmuskaat. De fluweelzachte textuur omhult de mond en biedt een werkelijk luxe en weelderige ervaring.

De afdronk is langdurig en bevredigend, met aanhoudende smaken van eikenhout, pure chocolade en een vleugje espresso. Het laat een warm en troostend gevoel achter, alsof je bent gehuld in een gezellige deken op een kille avond. Elke slok herinnert aan het vakmanschap en de vaardigheid die in deze buitengewone whisky zijn gestoken.

De verpakking van de Dalmore 35 Years Old is net zo voortreffelijk als de vloeistof erin. De fles is elegant ontworpen en weerspiegelt de verfijning en tijdloosheid van de whisky. Het is een blijk van de aandacht voor detail en vakmanschap die Signatory Vintage aan hun Rare Reserve-serie besteedt.

Net als elke oude whisky is het belangrijk om deze fles met zorg en respect te behandelen. De Dalmore 35 Years Old is een verzamelobject, gekoesterd door whiskyliefhebbers die de zeldzaamheid en exclusiviteit van dergelijke releases waarderen. Elke fles wordt verkocht

zoals beschreven, wat bijdraagt aan de wenselijkheid en waarde onder kenners.

Het bezitten van een fles Dalmore 35 Years Old uit de Signatory Vintage Collection Rare Reserve is als het bezitten van een stuk geschiedenis. Het vertegenwoordigt de bekroning van tientallen jaren rijping en legt de essentie van tijd vast in elke slok. Of je ervoor kiest om het op speciale gelegenheden te proeven of het toe te voegen aan je kostbare whiskycollectie, deze expressie is een waardevolle schat die het vakmanschap en de nalatenschap van de Dalmore-distilleerderij toont.

Dalmore - 35 Years Old Signatory Vintage Collection Rare Reserve 6659 53.8% 1965

Aan favorieten toegevoegd