Hanyu 2000 Tay Bak Chiang Her Eyebrow Cask 957 59.9% 2010


5.0 sterren - 1 professionele reviews
uitverkocht
buy with
Distileerderij Hanyu
Bottelaar OB
Serie Tay Bak Chiang Her Eyebrow
Gebotteld voor La Maison du Whisky
Gedistilleerd op 2010
Gebotteld 2014
Land Japan
Streek Japan
Leeftijd 14
Cask Type American Oak Hogshead
Vatnummer 957
Alcohol percentage 59.9
Inhoud 0,70
Conditie In Original Box
Etiket Perfect
Voorraad 0

Professionele reviews

BOW (91)

Een Zeldzame Juweel van Japanse Whisky

In de wereld van Japanse whisky dragen maar weinig namen zoveel eerbied met zich mee als Hanyu. Bekend om hun uitzonderlijk vakmanschap en toewijding aan kwaliteit, heeft de Hanyu-distilleerderij een onuitwisbare indruk achtergelaten op het whiskylandschap. Onder hun meest begeerde releases bevindt zich de Hanyu 2000 Tay Bak Chiang Her Eyebrow Cask 957, een whisky die de essentie van zeldzaamheid belichaamt en het meesterschap van de distilleerderij tentoonspreidt.

Gedistilleerd in het jaar 2000 en gerijpt in het Tay Bak Chiang Her Eyebrow vat, vertegenwoordigt deze expressie een werkelijk uniek en beperkt aanbod. Met slechts een handvol flessen beschikbaar, wordt elke fles een kostbaar bezit voor whisky-liefhebbers en verzamelaars. De Hanyu 2000 Tay Bak Chiang Her Eyebrow Cask 957 is een bewijs van de kunst en expertise van de distilleerderij, en biedt een proefervaring die zowel uitzonderlijk als exclusief is.

Met een indrukwekkend alcoholpercentage van 59,9% eist deze single cask expressie aandacht op. Het hogere alcoholgehalte intensiveert de smaken en aroma's, waardoor ze zich kunnen ontvouwen en ontwikkelen op de tong. Bij elke slok worden lagen van complexiteit onthuld, waarbij je wordt uitgenodigd om de intrigerende nuances te verkennen die deze whisky werkelijk buitengewoon maken.

De Hanyu 2000 Tay Bak Chiang Her Eyebrow Cask 957 heeft een rijk en boeiend karakter. In de neus word je begroet met een symfonie van aroma's, waaronder tonen van gedroogd fruit, eikenhout en een vleugje kruidigheid. Terwijl de whisky je gehemelte streelt, dansen smaken van rijpe bessen, pure chocolade en een vleugje rook harmonieus samen, en creëren ze een werkelijk onvergetelijk smaakprofiel.

Wat de Hanyu 2000 Tay Bak Chiang Her Eyebrow Cask 957 onderscheidt, is niet alleen zijn onberispelijke smaak, maar ook zijn zeldzaamheid. Elke fles is zorgvuldig gerijpt in Cask 957 en heeft in de loop der jaren zijn unieke persoonlijkheid en diepte ontwikkeld. Dit nauwgezette proces is een eerbetoon aan de toewijding en passie van de meester-distilleerders van Hanyu.

Elk aspect van de Hanyu 2000 Tay Bak Chiang Her Eyebrow Cask 957 viert het erfgoed en de toewijding aan uitmuntendheid van de distilleerderij. Van de gedetailleerd ontworpen fles tot het met de hand geselecteerde vat, is elk detail zorgvuldig overwogen om een whisky

te creëren die zowel visueel verbluffend is als uitzonderlijk van smaak.

Voor whisky-liefhebbers en verzamelaars is de Hanyu 2000 Tay Bak Chiang Her Eyebrow Cask 957 een zeldzaam juweel dat het vakmanschap en de kunst van de Japanse whiskyproductie belichaamt. De beperkte beschikbaarheid en tijdloze aantrekkingskracht maken het een begeerd bezit, gekoesterd door degenen die het geluk hebben een fles te bemachtigen. Hef je glas en geniet van de pracht van de Hanyu 2000 Tay Bak Chiang Her Eyebrow Cask 957, terwijl elke slok je meeneemt naar een rijk van whisky-excellentie en genot.


Aan favorieten toegevoegd